Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment tensionat între fanii "câinilor" şi fotbaliştii giuleştenillor la finalul meciului Dinamo - Rapid 1-1! Scandalul a izbucnit în drum spre vestiare | VIDEO

Moment tensionat între fanii "câinilor" şi fotbaliştii giuleştenillor la finalul meciului Dinamo - Rapid 1-1! Scandalul a izbucnit în drum spre vestiare | VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Au fost incidente între fani ai lui Dinamo şi mai mulţi fotbalişti de la Rapid, la finalul remizei din "Ştefan cel Mare", scor 1-1.

Dinamoviştii şi rapidiştii, duel de la distanţă în drum spre vestiare

"Câinii" au preluat conducerea în minutul 55, prin golul marcat de Torje şi s-au îndreptat spre prima victorie din noul mandat al lui Mircea Rednic în "Groapă". Totuşi, rapidiştii au presat şi au obţinut un punct pe finalul meciului. 

Rivalitatea şi-a spus cuvântul încă o dată, între cele două echipe, la final. În drumul spre vestiare, o confruntare de la distanţă a avut loc între mai mulţi fani dinamovişti şi jucători de la Rapid. Pe imagini se vede cum un jucător al oaspeţilor le răspunde persoanelor aflate în tribună, iar oamenii de ordine intervin, pentru ca situaţia să nu degenereze. 

Dinamo - Rapid 1-1, în Liga 1

Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Rapid, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1. În minutul 36, ambulanţa a intrat pe teren pentru a i se acorda asistenţă lui Răuţă, care a acuzat probleme respiratorii. 

Telekom Sport a aflat primele informaţii despre starea de sănătate a mijlocaşului gazdelor, care a primit o perfuzie în ambulanţă. 

FC Rapid ocupă locul 6 în clasament, cu 22 de puncte, în timp ce Dinamo este pe 15, cu 8 puncte.

Afla mai multe despre: dinamorapidscandal dinamo rapid 

viewscnt
Articole similare