Experiențe împreună.
You are here:

Moment traumatizant pentru Sandra Golpe! Vedeta a fost agresată, iar traumele au urmărit-o: "M-a legat, mi-a pus cuţitul la gât"

Moment traumatizant pentru Sandra Golpe! Vedeta a fost agresată, iar traumele au urmărit-o: "M-a legat, mi-a pus cuţitul la gât"galerie foto

Diverse

Comentarii

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Spania, Sandra Golpe, de la Antena 3 Noticias, a povestit experienţa traumatizantă petrecută în urmă cu 20 de ani.

Jurnalista a susţinut, pentru Onda Cero, că a fost agresată sexual în trecut, pe vrea când lucra într-o altă instituţie de presă. 

"Era târziu în noapte, eram destul de confuză. Uşa scării de bloc nu s-a închis, întrucât era veche, iar eu am intrat. În timp ce aşteptam liftul, un bărbat a intrat. Eu am crezut că e un vecin. Eu i-am spus 'noapte bună', dar el nu a răspuns. 

Când liftul a venit, m-a împins. M-a legat, mi-a pus cuţitul la gât şi m-a agresat sexual. Am avut noroc că s-a auzit în zgomot, iar el s-a speriat. M-a dezlegat şi m-a pus să mă întorc, înainte de a pleca", a povestit Sandra Golpe.

GALERIE FOTO cu Sandra Golpe

Sandra Golpe, traumatizată după momentele petrecute

Atacul asupra sa a lăsat urme, după cum povesteşte prezentatoarea TV: "Nu ştiam dacă voi mai avea puterea de a-mi continua munca. Eram în stare de şoc şi nu voiam să-mi afecteze randamentul. Rămăsesem doar cu plângerea depusă la poliţie şi cu trauma", a mai spus jurnalista. 

Sandra Golpe a povestit că a avut probleme cu şeful său, dar colegii au ajutat-o să-şi continue munca la televiziunea la care lucra în urmă cu 20 de ani. 

GALERIE FOTO cu Sandra Golpe

viewscnt
Articole similare
Momente cumplite la Roma. Simona s-a accidentat groaznic si a iesit plangand de pe teren. Romanca...