Experiențe împreună.
You are here:

Moment traumatizant pentru Sandra Golpe! Vedeta a fost agresată, iar traumele au urmărit-o: "M-a legat, mi-a pus cuţitul la gât"

Moment traumatizant pentru Sandra Golpe! Vedeta a fost agresată, iar traumele au urmărit-o: "M-a legat, mi-a pus cuţitul la gât"galerie foto

Diverse

Comentarii

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Spania, Sandra Golpe, de la Antena 3 Noticias, a povestit experienţa traumatizantă petrecută în urmă cu 20 de ani.

Jurnalista a susţinut, pentru Onda Cero, că a fost agresată sexual în trecut, pe vrea când lucra într-o altă instituţie de presă. 

"Era târziu în noapte, eram destul de confuză. Uşa scării de bloc nu s-a închis, întrucât era veche, iar eu am intrat. În timp ce aşteptam liftul, un bărbat a intrat. Eu am crezut că e un vecin. Eu i-am spus 'noapte bună', dar el nu a răspuns. 

Când liftul a venit, m-a împins. M-a legat, mi-a pus cuţitul la gât şi m-a agresat sexual. Am avut noroc că s-a auzit în zgomot, iar el s-a speriat. M-a dezlegat şi m-a pus să mă întorc, înainte de a pleca", a povestit Sandra Golpe.

GALERIE FOTO cu Sandra Golpe

Sandra Golpe, traumatizată după momentele petrecute

Atacul asupra sa a lăsat urme, după cum povesteşte prezentatoarea TV: "Nu ştiam dacă voi mai avea puterea de a-mi continua munca. Eram în stare de şoc şi nu voiam să-mi afecteze randamentul. Rămăsesem doar cu plângerea depusă la poliţie şi cu trauma", a mai spus jurnalista. 

Sandra Golpe a povestit că a avut probleme cu şeful său, dar colegii au ajutat-o să-şi continue munca la televiziunea la care lucra în urmă cu 20 de ani. 

GALERIE FOTO cu Sandra Golpe

viewscnt
Articole similare
Gol de poveste pentru Olimpiu Moruțan la Galatasaray! Românul și-a ridiculizat adversarii...