Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment unic cu Gică Hagi: "Gică Popescu era supărat pe mine. Poate să mă dea afară acum, în vară". A anunţat noi transferuri de la Viitorul

Moment unic cu Gică Hagi: "Gică Popescu era supărat pe mine. Poate să mă dea afară acum, în vară". A anunţat noi transferuri de la Viitorul

Superliga

Comentarii

Antrenorul Viitorului, Gică Hagi, a vorbit despre posibilele transferuri de la Viitorul, la finalul partidei cu Academica Clinceni, scor 5-0, şi a glumit cu reporterii prezenţi la Ovidiu. "Regele" a susţinut, în glumă, că preşedintele Gică Popescu îi poate decide viitorul la finalul sezonului.

VIDEO | Viitorul - Academica Clinceni 5-0 (Rivaldinho 20, 74, Dussaut 52, Iancu 85) | Telekom Sport 1

"Astăzi am fost norocoşi, am avut atacanţi, am fost mult mai norocoşi. De când a început play-out-ul avem aceleaşi cifre. Am dominat, am avut posesie, mereu am controlat jocul, ne-am făcut jocul, dar, câteodată, acolo, în atac, nu am fost aşa de incisivi. Astăzi am avut şansă. Am arătat o mentalitate foarte bună, pentru că pericolul nostru era, când nu am intrat (n.r. - în play-off), să cădem. Singura mea grijă a fost să îi menţin din punct de vedere mental conectaţi, să ne facem jocul. 

Am încercat să ne concentrăm la jocul nostru şi să facem lucrurile cum trebuie. Mă bucur pentru ei, i-am felicitat. Am vorbit şi cu preşedintele (n.r. - Gică Popescu) acum, era supărat pe mine la început, că nu am intrat în play-off... Poate să mă dea afară acum, în vară. Cine ştie ce se poate întâmpla. Am vorbit cu el, am spus că trebuie să aducă nişte prime la echipă.

(n.r. - Se schimbă liniile?) Nu e o noutate. Noi rămânem la proiectul nostru, rămânem în linia noastră. Asta facem, ăştia suntem. Din păcate pentru mine, ca manager, totdeauna trebuie să mă eliberez de cei mai buni jucători, să fac anumite lucruri, pentru că un buget nu se face uşor", a declarat Gică Hagi. 

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a noua a play-out-ului Ligii I.

Partida ar fi trebuit să se dispute vineri, dar a fost amânată după ce rezultatele testelor Covid-19 în cazul a şapte persoane de la FC Viitorul au fost neconcludente. Analizele au fost reverificate, iar rezultatele au ieşit negativ după a treia prelucrare.

Afla mai multe despre: gica hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare