Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment unic în istoria fotbalului românesc. Becali a recunoscut că face schimbările la FCSB şi a inventat un nou cuvânt: "Eu fac semischimbare"

Moment unic în istoria fotbalului românesc. Becali a recunoscut că face schimbările la FCSB şi a inventat un nou cuvânt: "Eu fac semischimbare"

FCSB

Comentarii

FCSB îşi caută cu disperare un nou antrenor, după plecarea lui Bogdan Andone, însă Gigi Becali nu reuşeşte să convingă pe nimeni să vină pe banca vicecampioanei. Deşi Antonio Conceicao a venit la Bucureşti pentru a negocia cu patronul roş-albaştrilor, pretenţiile lui Becali n-au fost pe placul portughezului.

"Eu i-am spus aşa: nu mă interesează, nu fac eu schimbările. Ce fac eu? Nu spun pe cine să bage. Eu am zis că am dat nişte bani, echipa o faci tu. Eu cand mă bag la schimbări, spun pe cine nu mai vreau să văd în teren. Tu bagi pe cine vrei. Eu spun pe cine nu vreau să văd, fac semischimbare, nu schimbare pentru că nu vreau să mă enervez! Eu stau şi mă uit la meci şi îl văd pe un jucator. Nu are atitudine, schimbă-l, nu spun pe cine să bagi! Dacă eşti antrenor şi cunosti echipa, bagă pe cine vrei, dar fă schimbare!

Se mai consultă cu mine, dar îi spun să facă ce vrea el. Nu mă bag la echipa de start, dar când mă uit la meci şi mă enervez, cer să scoată jucătorul, să nu mă mai enerveze. E posibil să nu mă uit la meciuri. După ce câştig Liga Campionilor, o să mă retrag de tot. O să mă duc undeva unde nu mă mai găsiţi voi. Ascultă ce spun, până nu o să câştig Liga Campionilor, război vor avea cu mine" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare