Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment uriaş pentru Ştefan Radu în Serie A! Românul a doborât un record istoric şi e aproape de o nouă bornă. Prima reacţie: "Vreau să las ceva în urmă"

Moment uriaş pentru Ştefan Radu în Serie A! Românul a doborât un record istoric şi e aproape de o nouă bornă. Prima reacţie: "Vreau să las ceva în urmă"

Serie A

Comentarii

Ştefan Radu (34 de ani) a reuşit, după mai bine de un deceniu în Italia, să devină fotbalistul cu cele mai multe meciuri pentru Lazio în Serie A.

VIDEO | Rezultatele zilei din Serie A, pe Telekomsport.ro

Ştefan Radu a fost în faţa unui moment istoric pentru el în Italia, înaintea partidei Lazio - Fiorentina, scor 2-1. Introdus pe teren în minutul 77, fundaşul român a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri pentru Lazio în Serie A. Cu cele 320 de apariţii, Ştefan Radu l-a depăşit pe fostul lider, Aldo Puccinelli.

"Mă bucur că sunt jucătorul cu cele mai multe meciuri în Serie A. Sunt de 13 ani aici. Nu ţintesc recorduri, dar vreau să las ceva în urmă la Lazio", a declarat Ştefan Radu. 

Iar fotbalistul are toate şansele de a doborî încă un record până la finalul sezonului. Ştefan Radu poate deveni fotbalistul cu cele mai multe meciuri pentru Lazio, în toate competiţiile. 

Giuseppe Favalli conduce acest top, cu 401 apariţii, iar Radu Ştefan e pe locul al treilea, cu un meci în minus faţă de Giuseppe Wilson, care are 394 de partide. 

Ajuns în Serie A în 2018, de la Dinamo, în schimbul a 4.7 milioane de euro, Ştefan Radu a cucerit trei Cupe ale Italiei şi trei Supercupe ale Italiei, cu Lazio. 

Italienii de la "Corriere dello Sport" au anunţat că fotbalistul român nu are nicio intenţie să plece de la Lazio Roma, mai ales acum când este foarte aproape de a intra pentru mulţi ani în istoria clubului. 
 

Afla mai multe despre: stefan radulaziorecord stefan radu 

viewscnt
Articole similare