Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment zero la Rapid? "El va fi noul antrenor!". De ce depinde soarta lui Bergodi în Giuleşti, după startul slab de sezon | EXCLUSIV

Moment zero la Rapid? "El va fi noul antrenor!". De ce depinde soarta lui Bergodi în Giuleşti, după startul slab de sezon | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Situaţia tensionată de la Rapid e pe cale să "explodeze", crede Helmuth Duckadam (64 de ani). "Eroul de la Sevilla" crede că şefii grupării din Giuleşti au pregătit antrenorul cu care să-l înlocuiască pe Cristiano Bergodi, în caz de nevoie.

Rapid Bucureşti nu trece prin cea mai bună formă în acest start de sezon din Superligă şi suporterii au devenit furioşi după ultima înfrângere, 0-2 cu Petrolul. Helmuth Duckadam e de părere că butoiul cu pulbere de la Rapid va "exploda" după meciul cu Farul, în cazul unei înfrângeri.

Bogdan Lobonţ, noul antrenor de la Rapid Bucureşti, în locul lui Cristiano Bergodi?

Helmuth Duckadam, fostul preşedinte de imagine al FCSB, a vorbit pentru orangesport.ro despre situaţia de la Rapid şi a spus că, după părerea sa, "nu se va întâmpla nimic" până după meciul cu Farul. În funcţie de rezultatul acelei partide se va decide soarta lui Cristiano Bergodi.

Duckadam crede că, în cazul unei înfrângeri contra Farului, Cristiano Bergodi va fi demis şi înlocuit cu Bogdan Lobonţ la Rapid.

"La Rapid nu cred că se va întâmpla nimic până după meciul cu Farul. Din punctul meu de vedere, eu cred că ei vor câştiga acest meci, Farul nu traversează cea mai bună formă. A plecat Alibec, a plecat şi Borza, echipa e în căutari, iar Rapid are toate premisele să câştige.

Totuşi, în cazul în care va fi un rezultat negativ pentru giuleşteni, Bergodi va fi schimbat, iar noul antrenor va fi Bogdan Lobonţ. Lobonţ nu a venit în Giuleşti să fie antrenor cu portarii, el a antrenat U Cluj, naţionala U20, dei e clar că ar fi prima opţiune, în opinia mea, în cazul în care Bergodi va fi schimbar. Dar, rămâne de văzut ce se va întâmpla", a spus Helmuth Duckadam pentru orangesport.ro.

Rapid a câştigat un singur meci din primele cinci jucate în startul sezonului de Superligă şi este pe locul 11 în clasament, cu doar cinci puncte, două egaluri şi două înfrângeri.

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodiantrenorbogdan lobontsuperliga 

viewscnt
Articole similare