Experiențe împreună.
You are here:

Momente cumplite pentru Ashley Cole. Fostul fotbalist a fost legat de scaun de hoţii care i-au jefuit casa

Momente cumplite pentru Ashley Cole. Fostul fotbalist a fost legat de scaun de hoţii care i-au jefuit casa
Comentarii

Jaf ca-n filme în casa fostului internaţional englez Ashley Cole. Oameni cu cagule şi haine de camuflaj au luat cu asalt proprietatea fostului star al lui Chelsea, apoi au intrat prin uşa din spate şi au plecat cu bijuterii de valoare considerabilă.

Jaful a avut loc pe 21 ianuarie, chiar înainte de ora 22:00, la proprietatea din Surrey a fostului fotbalist de 39 de ani. Deşi a refuzat să vorbească despre incident, Cole a fost surprins de hoţi, legat de un scaun şi a asistat la întregul jaf, fara să fie rănit.

Surse spun că tâlhăria a fost bine plănuită, hoţii ar fi ştiut exact ce şi unde să caute. Poliţia, care suspectează că are de a face cu un grup de foşti militari, a incercat să ţină sub discreţie întreaga anchetă.

Ashley Cole este a 12-a victimă din regiune, într-un lanţ de jafuri nerezolvate cu pagube care se ridică la peste zece milioane de lire sterline.

Ashley Cole a jucat ultima dată pentru Derby County. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la Arsenal Londra, Crystal Palace, Chelsea, AS Roma şi LA Galaxy.

A câştigat 16 trofee cu Arsenal şi Chelsea, între care se numără trei titluri în Anglia (2002, 2004 şi 2010), şapte Cupe ale Angliei (2002, 2003, 2005, 2007, 2009, 2010, 2012), Liga Campionilor în 2012 şi Liga Europa în 2013.

Pentru naţionala Angliei, Ashley Cole a jucat în 107 meciuri, în perioada 2001-2014.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe