Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente cumplite pentru Gabi Enache. Fostul jucător de la FCSB e falit. Banca i-a luat tot şi l-a băgat în criză financiară

Momente cumplite pentru Gabi Enache. Fostul jucător de la FCSB e falit. Banca i-a luat tot şi l-a băgat în criză financiară

FCSB

Comentarii

Fostul fotbalist al celor de la FCSB, Gabi Enache, traversează o perioadă de coşmar. Cariera fundaşului dreapta merge din ce în ce mai rău, iar pe plan personal lucrurile stau şi mai prost.

Deşi era privit de Gigi Becali drept un transfer de mare viitor, Gabi Enache a dezamăgit rapid la FCSB. Fundaşul dreapta nu a reuşit să se impună în echipa roş-albaştrilor, iar în iarna lui 2018 a fost cedat în Rusia, la Rubin Kazan.

Cariera lui Gabi Enache n-a avut parte de momentele mult aşteptate, iar jucătorul n-a confirmat nici în Rusia, astfel că a urmat transferul la Partizan Belgrad, unde, din nou, fundaşul dreapta a dezamăgit. A urmat revenire în Liga I, retrogradarea cu Dunărea Călăraşi, iar acum patronul Astrei, echipa de la care s-a transferat la FCSB, în 2016, i-a dat o nouă mână de ajutor.

Gabi Enache nu se regăseşte nici pe plan personal. Fotbalistul de 29 de ani a divorţat, iar fosta sa soţie l-a dat în judecată din cauza pensiei alimentare. Mădălina a cerut instanţei executarea silită a lui Gabi Enache, a câştigat, iar acum fundaşul dreapta trebuie să-i plătească fostei soţii suma de 20 de mii de euro.

În plus, tot din cauza problemelor financiare, conform fanatik.ro, Enache şi-a pierdut şi maşina. Fotbalistul nu şi-a mai plătit ratele în ultimele trei luni (5000 de euro/lunar), astfel că a rămas fără maşina de 75 de mii de euro. Acum, pe lângă suma uriaşă pe care trebuie să i-o plătească Mădălinei, Enache are la dispoziţie două săptămâni pentru a face rost de bani să-şi achite datoriile la bancă.

Becali a sperat că dă lovitura, Enache a dezamăgit la FCSB

Gabi Enache a impresionat la Astra Giurgiu, apoi, în iarna lui 2016, a semnat cu FCSB, după ce Gigi Becali a plătit 500 de mii de euro pentru serviciile sale. Fundaşul dreapta n-a rezistat decât doi ani în tricoul roş-albaştrilor, iar, după nenumărate critici venite din partea patronului şi din partea suporterilor, Enache a decis să părăsească Liga I.

A semnat cu Rubin Kazan, însă nu s-a acomodat nici în Rusia. După o nouă încercare eşuată de a se impune la Partizan Belgrad, fundaşul a revenit în Liga I, la Dunărea Călăraşi, în iarna acestui an, iar acum aşteaptă să joace din nou pentru Astra Giurgiu, care l-a readus la finalul lunii trecute.

Afla mai multe despre: enachefcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare