Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente de coşmar trăite de Ganea la Bilbao: "Se umpluse de bube pe tot corpul şi nu putea să doarmă"

Momente de coşmar trăite de Ganea la Bilbao: "Se umpluse de bube pe tot corpul şi nu putea să doarmă"

Stranieri

Comentarii

Cristian Ganea a dispărut total din peisaj după transferul la Bilbao şi a ajuns a treia opţiune ca fundaş stânga la clubul basc.

Cotidianul AS a dezvăluit motivul. Ganea s-a luptat cu o puternică alergie, suferită în presezon, ce l-a slăbit foarte mult şi nu i-a permis să se pregătească deloc!

"Până la începutul lunii septembrie nu a putut elimina în întregime din organism medicamentele administrate pentru a se vindeca. Fundaşul român se umpluse de bube pe tot corpul şi nu putea să doarmă, iar din cauza asta, nu s-a antrenat nici măcar o singură zi. Dar acum este pregătit să înceapă", susţine ziarul din Madrid. 

Cristian Ganea va schimba foarte probabil echipele în perioada de transferuri din iarnă, însă are şanse mari să continue în Primera Division, la un club dispus să-i ofere mai multe şanse să joace. Este vorba de Espanyol Barcelona, formaţie clasată pe locul 4 în La Liga, după primele patru runde. Conform presei din Spania, Espanyol caută un fundaş stânga după cedarea lui Aarón Martín în Bundesliga, la Mainz, iar jucătorul român de la Bilbao e privit drept o opţiune perfectă. Tehnicianul lui Athletic, Eduardo Berizzo, l-a testat pe Ganea şi pe un post mai avansat, însă nu a fost mulţumit de randamentul acestuia. În aceste condiţii, împumutul la Espanyol pare cea mai bună variantă pentru fundaşul român de bandă stângă.

Afla mai multe despre: cristi ganeaproblememedicaldezvaluiriasbilbao 

viewscnt
Articole similare