Experiențe împreună.
You are here:

Momente de cumpănă pentru Halep: ”A rămas fără bani, fără nimic”. Situaţie incredibilă pentru fostul lider mondial

Momente de cumpănă pentru Halep: ”A rămas fără bani, fără nimic”. Situaţie incredibilă pentru fostul lider mondial

Tenis

Comentarii

Simona Halep a ajuns la o avere de aproape 30 de milioane de dolari, dar începutul a fost destul de greu pentru ea. Unul dintre foştii ei antrenori a dezvăluit la Telekom Sport prin ce situaţii a trecut Simona ca să ajungă în vârf.

Ascensiunea lui Halep a început să fie urmărită din 2013, atunci când a câştigat şi primele trofee WTA. Ca să ajungă acolo, în top, Simonei nu i-a fost deloc uşor.

Se ştie că părinţii ei au făcut sacrificii uriaşe pentru ca fiica lor să poate face tenis de performanţă. Unul dintre foştii ei antrenori a povestit cum era Halep şi prin ce a trecut pentru a ajunge cea mai bună din lume. Familia ei a întâmpinat mari probleme, după anul 2008, atunci când Simona a câştiga Roland Garrosul la junioare. Atunci a renunţat şi la sponsorul pe care îl avea,susţine Firicel Tomai.

Întrebat cum se simţea Halep din punct de vedere mental, Tomai a răspuns: "Era foarte descurajată. Tatăl ei era supărat. Ei când au venit la Bucureşti erau foarte descurajaţi şi au întrerupt şi colaboarea financiară cu domnul sponsor pentru că ea a semnat cu o firmă la Roland Garros după ce a câştigat finala şi treaba asta a făcut-o puţin să se separe de echipa din Constanţa şi a rămas şi fără bani, şi fără nimic."

Firicel Tomai a antrenat-o timp de patru ani pe Halep, din 2008 până în 2012 şi i-a fost alături până a ajuns în top 50 mondial. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe