Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente de groază pentru două staruri de la PSG! Casele lui Marquinhos şi Di Maria, jefuite cu familiile lor înăuntru

Momente de groază pentru două staruri de la PSG! Casele lui Marquinhos şi Di Maria, jefuite cu familiile lor înăuntru

PSG

Comentarii

Mijlocaşul ofensiv argentinian al echipei PSG, Angel Di Maria, a fost schimbat în minutul 62 al meciului cu FC Nantes, care a avut loc, duminică, în Ligue 1, dar decizia antrenorului Mauricio Pochettino nu a fost de natură sportivă.

Momente de groază au avut loc pentru două dintre vedetele PSG-ului, după ce casele acestora au fost jefuite în timpul unui meci al parizienilor. Cei doi fotbalişti, Di Maria şi Marquinhos, se aflau în teren la momentul atacurilor, dar membrii ai familiilor lor erau în locuinţele respective.

Di Maria a trebuit să fie înlocuit în timpul meciului. "Este vorba de o spargere cu sechestrare la el acasă", a spus Leonardo după joc. Directorul sportiv parizian a fost cel care a coborât din tribună pentru a-l alerta pe Mauricio Pochettino de situaţie, înainte ca managerul să îl înlocuiască pe argentinian.

Pochettino l-a însoţit la vestiare, lăsându-l pe asistent să conducă echipa pentru câteva minute.

Potrivit RMC Sport, casa lui Angel Di Maria a fost spartă, duminică, în timpul meciului dintre PSG şi Nantes, de pe Stadionul Parc des Princes (1-2). Familia jucătorului argentinian se afla în interiorul casei, când au intrat mai mulţi indivizi.

Casele lui Marquinhos şi Di Maria, jefuite cu familile lor înăuntru

Din fericire, nimeni nu ar fi fost rănit, în ciuda faptului că hoţii i-au sechestrat atât pe copiii şi pe soţia lui Di Maria, cât şi pe părinţii lui Marquinhos. Fundaşul brazilian a rămas pe teren pe toată perioada partidei, pentru că nu s-a aflat despre situaţia de la locuinţa sa mai devreme.

Cei doi coechipieri locuiesc la mică distanţă, iar jafurile au fost plănuite specific pentru o seară în care juca PSG. În plus, nu este prima dată când un fotbalist este jefuit atunci când se află în teren. Dele Alli, Sadio Mane şi chiar Mauro Icardi, tot la casa sa din Paris, au mai fost vizaţi de jefuitori în trecut.

Din fericire, în urma incidentelor, nimeni nu a fost rănit, iar poliţia încearcă să îi prindă pe cei vinovaţi. ”Familia era în casă, dar nimeni nu a avut de suferit şi toată lumea e bine. A fost doar o sperietură. Autorităţile franceze se ocupă deja de caz”, a dezvăluit Marquinhos în seara incidentului.

”Sunt situaţii extrasportive care sunt mai importate decât fotbalul. Trebuie să ţinem cont de asta. Nu este o scuză, dar s-a văzut o scădere a energiei. Cu jucătorii am vorbit şi despre altceva la vestiare, nu doar de înfrângere”, a mai explicat şi Mauricio Pochettino, în urma partidei pierdute cu Nantes.

În februarie 2015, Di Maria a fost victima unei alte tentative de spargere, în Anglia, în timp ce juca pentru Manchester United, la o lună după mutarea într-o casă nouă. El lua cina cu familia, când mai mulţi oameni au încercat să intre forţând o uşă din spatele imobilului. Dar alarma s-a declanşat şi atacatorii au fugit, în cele din urmă.

Afla mai multe despre: psgmarquinhosdi maria 

viewscnt
Articole similare