Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente de groază pentru Grigor Dimitrov din cauza COVID-19! Tenismenul a recunoscut perversiunea virusului ucigaş: ”Nu contează cât de puternic eşti!”

Momente de groază pentru Grigor Dimitrov din cauza COVID-19! Tenismenul a recunoscut perversiunea virusului ucigaş: ”Nu contează cât de puternic eşti!”

Tenis

Comentarii

Grigor Dimitrov a avut parte de o viaţă grea în perioada în care a fost lovit de coronavirus. Tenismenul bulgar a povestit cum s-a simţit după ce a fost contaminat cu COVID-19.

Pe lângă Dimitrov şi antrenorul lui, printre numele mari care s-au infectat cu coronavirus, la Adria Tour, turneu organizat de Novak Djokovic, se numără şi Borna Coric, şi Viktor Troicki.

Cred că încă nu mi-e uşor să mă recuperez. Virusul a fost agresiv cu mine. Am stat în casă cam o lună. Nu respiram bine, nu mă simţeam bine, eram obosit. Am avut toate simptomele. Nu aveam gust, miros, tot ce se poate imagina. Pur şi simplu nu poţi să ştii. Într-o zi m-am simţit foarte bine şi am avut 4 ore de odihnă, dar apoi, brusc, pur şi simplu am cedat total, m-am culcat sau doar m-am odihnit”, a povestit Dimitrovn (locul 19 ATP).

”Am stat în jur de 500 de ore singur. Nu contează cât de puternic eşti. Ca persoană, ca sportiv sau ca orice, cred că este inevitabil să nu-ţi treacă gânduri negre prin cap. Nu ar trebui să subestimăm puterea mentală pe care fiecare o simte. E ceva real. Dacă suntem precauţi şi toată lumea e în siguranţă, atunci lucrurile se vor îmbunătăţi repede”, afirmă hotărât Dimitrov.

Numeroase critici au curs despre Adria Tour, de la început, fiindcă distanţa fizică în public nu a fost păstrată, atât în privinţa fanilor, cât şi a unor jucători precum Djokovic, Thiem, Zverev şi Dimitrov. Peste 650.000 de oameni au murit, până acum, după ce s-au infectat cu COVID-19, iar în total s-au înregistrat peste 16 milioane de cazuri.

Afla mai multe despre: grigor dimitrovcovid-19 

viewscnt
Articole similare