Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente de groază pentru handbalistele de la CS Gloria Bistriţa-Năsăud. Autocarul echipei a fost implicat într-un accident rutier

Momente de groază pentru handbalistele de la CS Gloria Bistriţa-Năsăud. Autocarul echipei a fost implicat într-un accident rutier

Handbal

Comentarii

Handbalistele de la Gloria Bistriţa au tras o sperietură groaznică, astăzi, după ce autocarul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier.

Formaţia feminină de handbal CS Gloria Bistriţa-Năsăud se întorcea de la Zalău, acolo unde susţinuse o partidă amicală împotriva echipei antrenate de Gheorghe Tadici, HC Zalău. Ajunşi în raza localităţii Cernuc, în apropiere de Dej, un autoturism a intrat cu viteză în curbă, şoferul autocarului a încercat să evite impactul şi a tras brusc dreapta de volan, lovindu-se de un cap de pod. Din fericire, nu au fost înregistrate victime omeneşti.
Antrenorul formaţiei din Buzău, Horaţiu Paşca, a declarat că accidentul nu a fost atât de grav cum s-a auzit şi că toată lumea este teafără.

Şoferul unei maşini mici a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, după care s-a colizionat cu autocarul nostru. Impactul aproape că nu l-am simţit, cred că avem un far spart, nimic mai mult. Toate jucătoarele sunt bine şi nu au niciun fel de probleme. Mă bucur că şi şoferul ghinionist, chiar dacă şi-a îndoit maşina, e teafăr. Mulţumim la Dumnezeu că suntem sănătoşi cu toţii”, a spus Paşca, pentru stiridebistrita.ro.

Gloria Bistriţa va juca în prima etapă a Ligii Florilor, duminică, 1 septembrie, de la ora 11, pe terenul Sălii Polivalente din bistriţa, împotriva celor de la SCM Craiova.

Afla mai multe despre: gloria bistrita 

viewscnt
Articole similare