Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente dificile pentru Daniel Pancu! Tehnicianul Rapidului divorţează după 10 ani: Mihaela a revenit deja la numele "de fată"

Momente dificile pentru Daniel Pancu! Tehnicianul Rapidului divorţează după 10 ani: Mihaela a revenit deja la numele "de fată"

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Pancu şi soţia sa, Mihaela, au decis să pună punct mariajului, la 10 ani după ce se căsătoriseră şi la peste 15 ani de când formau un cuplu, anunţă Gazeta Sporturilor.

Tehnicianul Rapidului era împreună cu Mihaela, sora lui Nicolae Stanciu, din 2004, iar cei doi au doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată de 9 ani.

Cei doi au mai fost la un pas de divorţ în urmă cu şapte ani, când au depus actele şi au avut o înfăţişare la tribunal, dar în cele din urmă au decis să mai dea o şansă relaţiei. În acel moment, Nicolae Stanciu, fratele Mihaelei şi fostul coleg al lui Pancu avea o reacţie tranşantă pentru Libertatea: "Nu a obligat-o nimeni pe sora-mea sa stea atâta timp cu un beţiv şi un curvar. Până la urmă Pancu a băut pe banii lui. Dacă a bătut-o nu ştiu, nu mă bag în viaţa lor de familie. Trebuia să se ducă la muncă să-şi facă o carieră a ei nu să aştepte banii lui".

Ruptura e confirmată şi de ultima decizie a Mihaelei, care a renunţat la numele Pancu pe reţelele de socializare şi a revenit la cel "de fată", Stanciu.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare