Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente emoţionante înainte de Napoli - Lazio. Oficialii liderului din Serie A au dezvăluit o nouă statuie a legendarului Maradona

Momente emoţionante înainte de Napoli - Lazio. Oficialii liderului din Serie A au dezvăluit o nouă statuie a legendarului Maradonagalerie foto
Comentarii

Napoli i-a adus un omagiu lui Diego Maradona, la un an de la decesul acestuia, cu ocazia meciului câştigat pe teren propriu în faţa lui Lazio Roma (scor 4-0), la finalul căruia şi-a consolidat poziţia de lider al campionatului Italiei.

După inaugurarea unei prime statui a lui Maradona, joi, în faţa stadionului care poartă numele legendarului fotbalist argentinian, o a doua statuie a fost dezvelită chiar înaintea întâlnirii, în interiorul arenei.

Jucătorii echipei gazdă, care au evoluat cu tricouri pe care era imprimată figura lui Maradona, au făcut rapid diferenţa în meciul cu Lazio, marcând trei goluri în primele 30 de minute ale jocului, prin Piotr Zielinski (7) şi Dries Mertens (10, 29). Rezultatul final a fost stabilit de Fabian Ruiz, în minutul 85. Fundaşul Ştefan Radu a fost rezervă la oaspeţi.

În urma acestei victorii, Napoli s-a distanţat la trei puncte de AC Milan, ocupanta locului secund, învinsă pe teren propriu de Sassuolo (1-3), într-un meci în care portarul Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă la milanezi.

Afla mai multe despre: napoli 

viewscnt
Articole similare