Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente emoţionante pe Old Trafford. Ce a făcut mama lui Cristiano după ce portughezul a declarat că nu o lasă să vină la meciurile sale

Momente emoţionante pe Old Trafford. Ce a făcut mama lui Cristiano după ce portughezul a declarat că nu o lasă să vină la meciurile salegalerie foto

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a revenit în Premier League, după experienţa de la Juventus.

Ronaldo a revenit pe Old Trafford după 12 ani în care a jucat pentru Real Madrid şi Juventus. Ole Gunnar Solskjaer a decis să îl folosească pe Ronaldo titular chiar din primul meci, iar starul portughez nu a dezamăgit şi a marcat în prima repriză a partidei cu Newcastle. În minutul 45+2, Greenwood a şutat puternic, portarul a respins în faţa porţii, iar Cristiano Ronaldo a fost pe fază, a urmărit balonul şi a trimis mingea în poartă!

După prima reuşită a portughezului, mama lui Cristiano Ronaldo a fost surprinsă în tribune, vizibil copleşită de emoţii. Ea a participat la redebutul lusitanului în Premier League, chiar dacă portughezul a recunoscut într-un interviu că nu o lasă să participe la meciurile sale importante. 

Portughezul nu s-a oprit în meciul cu Newcastle şi a făcut dubla în minutul 62. Ronaldo a fost lansat către poartă de Shaw, a depăşit un fundaş şi a trimis mingea în plasă, printre picioarele portarului. 

Cristiano Ronaldo nu o mai lasă pe mama lui să se uite la meciurile sale

Fotbalistul a dezvăluit recent că i-a interzis mamei sale să îi mai urmărească meciurile mari, în care el evoluează, iar cel mai probabil, mama fostului jucător de la Juventus nu va fi prezentă pe Old Trafford, pentru partida contra celor de la Newcastle United. 

”Îmi pun prietenii să stea cu ea şi se apucă să se plimbe prin casă!” 

”Nu mai are voie să urmărească meciurile mari. I-am zis: 'Ascultă, deja nu mai am tată. Nu vreau să-mi pierd şi mama, aşa că nu mai ai voie să te uiţi la sferturi, semifinale sau finale'. Îmi pun prietenii să stea cu ea şi se apucă să se plimbe prin casă. A leşinat de două ori pe stadion. Se emoţionează foarte tare, nu înţeleg de ce. Aşa că nu mai are voie să se uite la meciurile mari”, a explicat Ronaldo, într-un interviu pentru celebrul jurnalist din Marea Britania, Piers Morgan.

Afla mai multe despre: cristiaano ronaldo-mama lui cristiano ronaldo-manchester united 

viewscnt
Articole similare