Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente emoţionante pentru Neymar la finalul partidei cu Peru. Starul lui PSG s-a apropiat de recordul de goluri pentru naţionala Braziliei, deţinut de Pele

Momente emoţionante pentru Neymar la finalul partidei cu Peru. Starul lui PSG s-a apropiat de recordul de goluri pentru naţionala Braziliei, deţinut de Pele
Comentarii

Brazilia a învins, joi, la Rio de Janeiro, cu scorul de 4-0 (1-0), reprezentativa statului Peru, în etapa a doua a Grupei B a Copei America.

Au marcat: Alex Sandro '12, Neymar '68, Ribeiro '89 şi Richarlison '90+3.

Cu reuşita de joi, Neymar a ajuns la 68 de goluri înscrise pentru Brazilia, nouă mai puţine decât Pele, deţinătorul recordului (77). Vedeta echipei PSG a marcat în fiecare dintre ultimele patru meciuri jucate la naţională.

Neymar a fost copleşit de emoţii la finalul meciului cu Peru şi a izbucnit în lacrimi.

"Ca să fiu sincer, visul meu a fost întotdeauna să joc pentru naţionala Braziliei, să port acest tricou. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge la aceste cifre. Pentru mine este emoţionant, pentru că am trecut prin multe în aceşti doi ani. A fost foarte complicat. Aceste cifre nu reprezintă nimic, în comparaţie cu plăcerea pe care o simt când joc pentru Brazilia, când îmi reprezint ţara şi familia. Niciodată nu-mi voi refuza ţara" , a spus Neymar.

Într-un alt meci al grupei, jucat la Goiania, Columbia a remizat, scor 0-0, cu Venezuela. Diaz (Columbia) a fost eliminat, în minutul 90+4.

Brazilia conduce grupa, cu şase puncte, urmată de Columbia, patru puncte, şi de Venezuela, un punct. Fără niciun punct, Ecuador şi Peru au câte un joc disputat. 

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare