Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente fabuloase cu Sorin Cârţu! A plecat de la stadion când U Craiova conducea cu 2-1: "Am auzit cântecul lui CFR şi mi-am dat seama după. Nu mai pot!"

Momente fabuloase cu Sorin Cârţu! A plecat de la stadion când U Craiova conducea cu 2-1: "Am auzit cântecul lui CFR şi mi-am dat seama după. Nu mai pot!"
Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, a recunoscut că nu a mai suportat presiunea partidei din Gruia, dintre CFR Cluj şi U Craiova, scor 2-3. După primul gol marcat de campioni, oficialul a plecat de la stadion.

Sorin Cârţu a plecat de la stadion în timpul meciului CFR Cluj - U Craiova

Preşedintele clubului oltean a trăit la intensitate maximă partida care ar fi putut decide campioana, într-o mare măsură, dacă CFR Cluj ar fi învins. Meciul a avut răsturnări de situaţie, iar Sorin Cârţu a recunoscut că a plecat când elevii lui Cristiano Bergodi conduceau cu 2-1.

Cârţu a susţinut, luni, că nu a mai suportat presiunea partidei: "Noi nu ştim să ne apărăm şi eu nu ştiu să atace. S-a dovedit că nu prea ştim să ne apărăm. M-au făcut să plece de la stadion. Eu respect CFR, e o echipă bună, poate că antrenorul e cel mai bun din România, dar au şi noroc. "Ce şansă, mă, să aibă!?" am zis. Am plecat, că am zis că poate le merge mai bine alor noştri. Hai să fim cinstiţi. La 1-0 am avut să facem 2-0, la 2-0 iar am avut să facem 3-0, cu Mihăilă. 

Şi după s-a făcut 2-1 şi după ce am plecat am auzit cântecul pe stadion şi am zis că e 2-2. Toată lumea pe stradă mă saluta. Nu mai sunt ăla, de aia m-am lăsat, nu mai pot să duc presiunea maximă, emoţiile alea mari. Prefer să nu mai văd, decât să stau cu presiune. Ăsta sunt. Dacă eram tot ăla, antrenam în continuare", a declarat oficialul Craiovei în cadrul emisiunii Sport Report. 

LIVE VIDEO | CFR Cluj - U Craiova 2-3 (Deac 60, Vinicius 70 / Koljic 9, Mihăilă 55, Cicâldău 88)

CFR Cluj a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), de formaţia CS Universitatea Craiova, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I, ultima a turului. Prin acest succes, oltenii se apropie la un punct de liderul din Cluj.

FOTO: Sorin Cârţu, surprins în timpul partidei dintre CFR Cluj şi U Craiova, scor 2-3

 

Afla mai multe despre: sorin cartuu craiovacfr clujcfr cluj u craiova 

viewscnt
Articole similare