Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Momente grele au fost încă din prima zi de când am venit aici”. Eugen Neagoe vede lumina de la capătul tunelului

”Momente grele au fost încă din prima zi de când am venit aici”. Eugen Neagoe vede lumina de la capătul tunelului

Superliga

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a primit vizita Astrei în a şaptea etapă a play-out-ului Ligii 1. Gazdele au reuşit să obţină victoria, cu scorul de 2-1, după ce fuseseră egalate în minutul 89. Morar a fost salvatorul Gazului, punctând cu o lovitură de cap în minutul 90+1.

În urma partidei, tabăra Astrei era demoralizată, pe bună dreptate. Giugiuvenii reuşiseră să egaleze, în 10 oameni chiar, însă şi-au bătut joc de munca depusă, pierzând un punct crucial, la doar două minute după ce crezuseră că îl vor obţine.

Neagoe vede lumina de la capătul tunelului

Eugen Neagoe aproape că a fost lipsit de explicaţii în urma meciului. Antrenorul Astrei a recunoscut că este o perioadă dificilă pentru club, însă acesta nu şi-a pierdut speranţa. Giurgiuvenii continuă să piardă puncte, mai ales din pricina greşelilor individuale, iar declaraţiile lui Neagoe, care susţin că echipa a jucat bine şi a fost ghinionistă să piardă, au început să se repete după fiecare joc.

Este neclar dacă tehnicianul giurgiuvenilor poate salva formaţia de la retrogrdare, mai ales în urma rezultatelor recente. Însă, experienţa acestuia antrerioară în play-out ar trebui să asigure echipei un bonus în lupta pentru salvare.

”Momente grele au fost încă din prima zi de când am venit aici, era echipa pe ultimul loc. Nu am făcut un joc rău, am început jocul foarte bine, cred că am controlat prima repriză. Mediaşul a fost periculoasă în momentul când am pierdut noi mingea aproape de poarta noastră.

Ambele goluri le-am primit din două centrări, lipsă de marcaj şi goluri simple. Suntem jos, cu sabia deasupra capului, mai avem două meciuri directe, cu Voluntari şi Viitorul, cu care ne vom bate direct pentru rămânerea în prima ligă”, a declarat Eugen Neagoe.

Răduţ a conştientizat şi el cu greu rezultatul Astrei, dar mijlocaşul de 31 de ani a dezvăluit că este motivat să readucă victoriile la Giurgiu.

”Nu contează nici antrenorul, nu contează nici situaţia clubului în acest moment, e vorba de noi, de orgoliul nostru. Sunt convins că avem o echipă care este mult peste locul din clasament”, a adăugat Răduţ.

Afla mai multe despre: liga 1play-out liga 1gaz metan mediaşastra giurgiugaz metan astraeugen 

viewscnt
Articole similare