Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente groaznice trăite de cea care o poate devansa pe Simona Halep în clasament: "4 poliţişti au intrat în cameră cu pistoalele îndreptate spre noi"

Momente groaznice trăite de cea care o poate devansa pe Simona Halep în clasament: "4 poliţişti au intrat în cameră cu pistoalele îndreptate spre noi"

Tenis

Comentarii

Un cuplu celebru de tenismeni a trecut prin sperietura vieţii după ce poliţia a intrat în camera lor de hotel din California.

Elina Svitolina, numărul 6 WTA, şi Gael Monfis, numărul 19 ATP, se aflau în camera lor de hotel, de la Indian Wells, atunci când poliţia a intrat peste ei şi a strigat "mâinile sus!"

Din fericire pentru toată lumea, nimic nu s-a întâmplat, poliţia fiind chemată la hotelul la care cei doi sportivi erau cazaţi pentru că au fost alertaţi că s-au auzit focuri de armă în acea zonă, potrivit News Channel 3, dar nu au găsit nimic suspect. 

Svitolina, dacă va câştiga semifinala de la Indian Wells, împotriva Biancăi Andreescu, canadianca de origine română, va trece peste Simona Halep în clasamentul WTA. În acest moment, Halep este virtual pe locul trei, după ce a fost depăşită de Petra Kvitova, dar atât Svitolina, cât şi Kerber pot trece peste ea în clasament. 

Chiar dacă întreg evenimentul nu a fost cea mai plăcută experienţă pentru cuplu, Svitolina a glumit pe seama întâmplării într-o postare pe Twitter: „Feţele noastre când 4 poliţişti au intrat în cameră cu pistoalele îndreptate spre noi şi ţipând: «Mâinile sus»!”.

Afla mai multe despre: elina svitolinagael monfisindian wells 

viewscnt
Articole similare