Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente incredibile într-o secţie de poliţie. Fiul unui milionar este acuzat că a folosit baza de date a MAI pentru a o căuta pe soţia unui fotbalist

Momente incredibile într-o secţie de poliţie. Fiul unui milionar este acuzat că a folosit baza de date a MAI pentru a o căuta pe soţia unui fotbalistgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Victor Micula, fiul lui Viorel Micula, a fost pus sub urmărire penală de Parchetul Bihor, alături de patru poliţişti din Oradea.

Fiul celebrului afacerist de la European Drinks este acuzat că a folosit baza de date a Poliţiei pentru a căuta date despre cântăreaţa Vlăduţa Lupău, soţia lui Adrian Rus, portarul care s-a despărţit de CFR Cluj, în iarna acestui an, şi care acum este liber de contract.

Victora Micula ar fi participat la o percheziţie a Poliţiei şi ar fi folosit baza de date a Ministerului Afacerilor Interne pentru a căuta date confidenţiale despre cântăreaţa de muzică populară. 

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO CU VLĂDUŢA LUPĂU

"În seara zilei 21 aprilie 2018 (…), suspectul Victor Micula a intrat în aceeaşi încăpere unde îşi desfăşura activitatea suspecta Ile Camelia, şi anume în Poliţia Municipiului Bihor Biroul Supravegheri Video, unde, în prezenţa unei persoane aflate în cercul său relaţional, cu folosirea userului şi parolei numitei Ile Camelia, care şi-a dat acordul prealabil în acest sens, a accesa nelegal, în interes personal, cu depăşirea limitelor autorizării permise agentului de poliţie Ile Camelia, mai multe baze de date gestionate de Ministerul Afacerilor Interne, şi anume Evidenţa Auto, Evidenţă Persoane, respectiv Evidenţă Paşapoarte, în scopul de afla date confidenţiale în legătură cu o persoană de sex feminin (interpretă de muzică populară), respectiv cu privire la membrii familiei acesteia, fapt care a produs indignarea unor lucrători de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor – Serviciul Acţiuni Speciale, care se aflau la acea oră în sediul Poliţiei Mun. Oradea" , a fost comunicatul Parchetului Bihor către g4media.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare