Experiențe împreună.
You are here:

Momente incredibile la FCSB. Cine e misteriosul jucător pe care Becali a uitat că îl plăteşte. Caz unic în Liga I: "Cine-i ăsta?"

Momente incredibile la FCSB. Cine e misteriosul jucător pe care Becali a uitat că îl plăteşte. Caz unic în Liga I: "Cine-i ăsta?"

FCSB

Comentarii

FCSB este implicată în lupta pentru titlu din Liga I, alături de marile sale contracandidate, aceleaşi ca-n sezoanele anterioare, CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Gigi Becali a început deja să-şi facă planurile pentru perioada de transferuri din vară, când speră că echipa sa va fi campioană, însă, pe lângă jucătorii pe care îi aşteaptă sub comanda lui Toni Petrea, patronul celor de la FCSB s-a gândit deja şi la jucătorii de care se va despărţi la finalul sezonului.

Principalul vizat al latifundiarului din Pipera este Alexandru Stan. Fără meci jucat de mai bine de un an şi jumătate, ultimul fiind cel cu Alashkert, din august 2019, fundaşul stânga îşi va încheia contractul cu FCSB şi nu va mai rămâne la gruparea roş-albastră.

"De cine mă întrebi? De Stan? Cine este ăsta? Nici nu ştiam că mai este la noi la echipă. Dar sigur de la vară nu o să îl mai vedeţi la noi" , a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

  • 50 de mii de euro este cota fundaşului stânga în vârstă de 32 de ani

viewscnt
Articole similare
Prima imagine cu Larisa Iordache pe patul de spital. Mesajul trist al gimnastei: "Stiu ca...