Experiențe împreună.
You are here:

Momente incredibile la Nyon. Tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor a fost refăcută. Care este motivul şi cum arătau meciurile din această fază a competiţiei

Momente incredibile la Nyon. Tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor a fost refăcută. Care este motivul şi cum arătau meciurile din această fază a competiţiei
Comentarii

Din cauza unor probleme tehnice, UEFA a repetat tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

UPDATE 17:30:

A doua tragere la sorţi a optimilor de finală:

Salzburg - Bayern

Sporting - Manchester City

Benfica - Ajax

Chelsea - Lille

Atletico Madrid - Manchester United

Villarreal - Juventus

Inter - Liverpool 


Tragerea la sorţi a meciurilor din Liga Campionilor a fost repetată din cauza unor probleme tehnice. În timpul tragerii la sorţi de la Nyon, fostul fotbalist Andrei Arşavin a scos din urnă bila cu numele echipei Manchester United la stabilirea adversarei spaniolilor de la Villarreal. Cele două cluburi, prezente în aceeaşi grupă în actualul sezon, nu se puteau întâlni în optimi. Tragerea s-a repetat şi, în locul lui United, Villarreal a primit-o pe Manchester City.

Dar pe parcursul procesului, această primă eroare a dus la o a doua, mult mai gravă. După ce echipa Atletico Madrid a fost extrasă din prima urnă, sistemul informatic a exclus-o pe Manchester United dintre posibilii adversari ai echipei spaniole.

Astfel, Atletico a fost privată de un potenţial adversar, spaniolilor revenindu-le ulterior Bayern Munchen. Apoi, United a devenit adversara celor de la PSG.

"În urma unei probleme tehnice cu software-ul unui furnizor extern de servicii care informează oficialii cu privire la echipele eligibile pentru a juca între ele, a apărut o eroare materială la tragerea la sorţi pentru optimile de finală ale UEFA Champions League. Ca urmare, tragerea la sorţi a fost declarată nulă şi va fi refăcută în întregime. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de acest lucru", a precizat forul european înainte de a relua tragerea la sorţi.

Iniţial, tragerea la sorţi a avut loc la ora 13.00, dar s-a repetat din cauza problemelor tehnice.

Atunci sorţii deciseseră:

Benfica Lisabona (Portugalia) - Real Madrid (Spania);

Villarreal (Spania) - Manchester City (Anglia);

Atletico Madrid (Spania) - Bayern Munchen (Germania);

FC Salzburg (Austria) - Liverpool (Anglia);

Inter Milano (Italia) - Ajax Amsterdam (Olanda);

Sporting Lisabona (Portugalia) - Juventus Torino (Italia);

Chelsea (Anglia) - Lille (Franţa);

PSG (Franţa) - Manchester United (Anglia).

Meciurile din optimile de finală înainte ca tragerea să fie anulată:

  • Benfica - Real Madrid
  • Villarreal - Manchester City
  • Atletico Madrid - Bayern Munchen
  • Salzburg - Liverpool
  • Inter - Ajax
  • Sporting - Juventus
  • Chelsea - Lille
  • PSG - Manchester United

viewscnt
Articole similare