Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente neplăcute pentru un fost fotbalist englez. Şi-a dat în judecată iubita după ce i-a spart un pahar în cap, într-un club de noapte. Medicii i-au aplicat 11 copci

Momente neplăcute pentru un fost fotbalist englez. Şi-a dat în judecată iubita după ce i-a spart un pahar în cap, într-un club de noapte. Medicii i-au aplicat 11 copcigalerie foto

Campionate

Comentarii

Josh Walker, fostă mare speranţă a fotbalului englez, după ce iubita lui i-a spart un pahar în cap, deoarece l-a văzut stând de vorbă cu o altă femeie, într-un club de noapte.

Josh Walker s-a confruntat cu o gravă scenă de gelozie din parte iubitei lui, Lauren Dinse. Tânăra în vârstă de 31 de ani l-a lovut cu paharul în cap după ce l-a văzut că dialoghează cu o altă femeie. Incidentul s-a petrecut în luna decembrie 2018, într-un club de noapte, de unde fostul jucător al lui Middlesbrough şi Watford a fost transportat de urgenţă la spital.

Lovitura a fost serioasă şi medicii au fost nevoiţi să-i închidă rana cu nu mai puţin de 11 copci. Cei doi s-au despărţit între timp şi fostul jucător englez a acţionat-o în judecată pe Lauren Dinse. Potrivit Daily Star, cei doi au apărut săptămâna trecută în faţa tribunalului şi Dinse a pledat vinovată pentru incidentul petrecut în club.



În vârstă de 30 de ani, Josh Walker a fost considerat o mare speranţă a fotbalului englez. A debutat la Middlesbrough la doar 17 ani şi a strălucit cu naţionalele Angliei U15, U17 şi U20 la Cupele Mondiale la care a participat. A suferit însă o accidentare foarte gravă la genunchi şi de atunci n-a reuşit să-şi mai revină. Şi-a încheiat în vară cariera, la Edinburgh City, la doar 30 de ani.

Afla mai multe despre: josh walker 

viewscnt
Articole similare