Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentele de groază trăite de Christian Eriksen i-au amintit lui Pancu de moartea tragică a lui Cătălin Hîldan: ”Deveniserăm ipohondri”

Momentele de groază trăite de Christian Eriksen i-au amintit lui Pancu de moartea tragică a lui Cătălin Hîldan: ”Deveniserăm ipohondri”

EURO 2020

Comentarii

Invitat la Superbet Chess Classic, Daniel Pancu a discutat momentele de groază trăite de Christian Eriksen în debutul Campionatului European.

Christian Eriksen a fost cu un pas pe cealaltă lume la partida dintre Danemarca şi Finlanda, dar coechipier, arbitrii şi medicii i-au facilitat revenirea printre noi. După ce a fost resuscitat o perioadă îndelungată pe teren, decarului danezilor i-a revenit pulsul şi a fost transportat la spital, unde starea sa s-a stabilizat.

Întreaga lume a stat cu sufletul la gură pentru danez, iar Daniel Pancu a povestit că momentul l-a marcat şi i-a amintit de moartea tragică a lui Cătălin Hîldan. Fostul rapidist îşi aminteşte cu greu de acea perioadă, când decesul ”Unicului Căpitan” i-a afectat pe mai toţi jucătorii din Liga 1.

Momentele de groază trăite de Christian Eriksen i-au amintit lui Pancu de moartea tragică a lui Cătălin Hîldan

”Cu siguranţă una dintre cauze e solicitarea, un alt factor e stresul la care sunt supuşi, presiunea e foarte mare. În situaţia lui mai sunt foarte mulţi jucători la acest Euro. Faptul că s-a reluat jocul pe mine m-a surprins foarte mult, chiar dacă ei sunt altfel de naţie, vorbim despre o echipă nordică.

În 2000, când s-a întâmplat tragedia cu Hildan, jucam la Rapid şi jumătate din echipă, inclusiv eu, am devenit ipohondri. În fiecare zi după tragedia aia, mergeam la doctor, ori ne doare în stânga, ori ne doare în dreapta, ori ne doare capul.

Antrenamentele erau triste şi cel puţin o săptămână lucrul ăsta s-a menţinut. Mă pun în pielea jucătorilor, a colegilor de echipă şi e peste puterea mea de a înţelege cum au putut să intre pe teren în momentele alea”, a declarat Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: euro 2020christian eriksendaniel pancu,  

viewscnt
Articole similare