Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul care i-a schimbat viaţa lui Qaka, ultimul sosit la FCSB: "Am început să plâng când m-au sunat şi mi-au spus"

Momentul care i-a schimbat viaţa lui Qaka, ultimul sosit la FCSB: "Am început să plâng când m-au sunat şi mi-au spus"
Comentarii

La doar 23 de ani, albanezul Kamer Qaka a făcut un pas important în cariera sa, semnând cu FCSB, o echipă care joacă an de an în cupele europene. Momentul care anunţa ascensiunea mijlocaşului s-a petrecut însă în luna noiembrie 2017.

După câteva meciuri foarte bune făcute pentru CSM Iaşi, fostul mare internaţional Christian Panucci, în prezent selecţionerul Albaniei, a pus mâna pe telefon şi l-a anunţat pe Qaka faptul că va fi convocat pentru meciul amical cu Turcia, jucat pe 13 noiembrie.

"Am început să plâng când m-au sunat cei din staff şi mi-au spus că voi face parte din lotul pentru meciul cu Turcia. Am urmărit naţionala Albaniei de când eram mic. Era visul meu să joc pentru această echipă. Toţi prietenii mei din lot m-au primit foarte bine.

M-am născut în Peja (localitate din Kosovo), dar eu sunt albanez. Nu mă deranjează dacă nu voi juca multe minute, sunt mândru că mă aflu în lot" - spunea Kamer Qaka cu o zi înaintea meciului cu Turcia. 

Qaka a intrat pe teren în minutul 67 al acelei partide, câştigate de albanezi cu 3-2 împotriva selecţionatei antrenate de Mircea Lucescu. Mijlocaşul de la FCSB a evoluat 45 de minute şi în partida amicală cu Norvegia (0-1), disputată în acest an pe 26 martie.

Afla mai multe despre: kamer qakaalbanianorvegiavalerengafcsb 

viewscnt
Articole similare