Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul care l-a făcut pe Basarab Panduru să accepte oferta Universităţii Craiova: "Le-am spus că nu vin, dar au insistat". Vrea să revină ca analist sportiv | EXCLUSIV

Momentul care l-a făcut pe Basarab Panduru să accepte oferta Universităţii Craiova: "Le-am spus că nu vin, dar au insistat". Vrea să revină ca analist sportiv | EXCLUSIV
Comentarii

Basarab Panduru a vorbit despre plecarea sa la Universitatea Craiova. El a dezvăluit cum a fost convins şi a susţinut că are o relaţie bună cu stafful tehnic condus de Laurenţiu Reghecampf.

Basarab Panduru, spre Universitatea Craiova

În plină luptă pentru câştigarea titilului în Liga 1, Laurenţiu Reghecampf primeşte întăriri. Basarab Panduru va face parte din stafful antrenorului echipei din Oltenia. Momentul decisiv a avut loc în urmă cu o lună. 

"Acum a fost să fie. N-am crezut şi nici n-am vrut să mă întorc în campionatul nostru, am avut rezervele mele. El (n.r. -  Laurenţiu Reghecampf) mereu m-a sunat. Am fost la un meci amical invitat, acum o lună de zile, la Braşov. M-au invitat şi la masă, le-am spus că nu vin, că nu am ce să caut, dar au insistat şi m-am simţit bine acolo. M-am simţit din grupul ăla şi am simţit că vreau să mă duc. Mă duc împăcat acolo. Cu toţi mă înţeleg bine, cu Reghe, Dinu, Bogdan, Caran. Suntem prieteni. 

Vorbesc cu Mihai Rotaru, am vorbit şi după, dar atunci am simţit că parcă sunt de acolo, m-am simţit bine. Atunci am zis că trebuie. În zona Golfului aveam o problemă cu limba, cu discutatul. Aici e clar că e mult mai bine, văd un lucru şi-l pot explica cum trebuie şi cum vreau. Toţi ne ocupăm, toţi discutăm, lucrăm în echipă şi e cel mai bine. Craiova era candidată la titlu şi lucrurile merg foarte bine", a declarat expertul Telekom Sport. 

Panduru vrea să revină ca analist sportiv

De 10 ani, Basarab Panduru este expertul Telekom Sport şi plănuieşte să revină în studioul televiziunii: "Normal că o să-mi lipsească televiziunea, probabil că sunt cel mai vechi analist de sport din televiziune. Vorbesc de cei din generaţia mea, vin zilnic. Cornel Dinu e cel mai mare, spune lucrurilor pe nume, dă idei, dar nu ştiu dacă sunt atenţi oamenii, pentru că Mister spune multe lucruri bune. Normal că o să-mi lipsească, o să mă întorc în televiziune, sunt sigur. O să mă înorc foarte bun, acum sunt bun. O să cunosc fotbalul mai bine, din interiorul lui şi probabil că tot la Telekom mă întorc când o să fie", a mai spus fostul fotbalist al naţionalei României.  

"Are ochi la jucători, citeşte bine jocul. Mă va ajuta foarte mult!". Reghecampf, despre cooptarea lui Panduru în stafful său la U Craiova | EXCLUSIV

 

 
 

Afla mai multe despre: basarab panduruuniversitatea craiova,  

viewscnt
Articole similare