Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul carierei pentru tricolorul lui Rădoi! Clubul de tradiţie din Champions League pregăteşte oferta după ce şefii şi-au dat acordul

Momentul carierei pentru tricolorul lui Rădoi! Clubul de tradiţie din Champions League pregăteşte oferta după ce şefii şi-au dat acordul

Echipa națională

Comentarii

Moment important pentru cariera lui Andrei Raţiu. Presa internaţională scrie că Sporting Lisabona a luat decizia de a-l transfera de la Huesca

Sporting Lisabona s-a împăcat cu ideea că îşi va pierde fundaşul dreapta titular. În vârstă de 21 de ani, Pedro Porro este un fundaş pe care Manchester City l-a cedat la Sporting Lisabona în 2020.

Jucătorul crescut la Girona a impresionat în stagiunea trecută şi a fost unul dintre elementele cheie ale eventului reuşit de formaţia antrenată de Ruben Amorim. Cotat la 17 milioane de euro, Porro este împrumutat pentru încă un sezon la Sporting

Andrei Raţiu, înlocuitorul lui Pedro Porro la Sporting Lisabona

Potrivit ultimelor informaţii, Manchester City vrea să-l aducă înapoi pe Pedro Porro, fundaşul împrumutat de Guardiola la Sporting Lisabona. De serviciile internaţionalului spaniol s-a mai arătat interesată şi Real Madrid, astfel că din vara viitoare, sunt şanse mici ca acesta să mai rămână în Portugalia. Interesul madrilenilor pentru Porro nu este unul surprinzător. Real Madrid caută un jucător care să dubleze postul lui Daniel Carvajal, iar tânărul fundaş spaniol pare ţinta perfectă. Este tânăr, de perspectivă şi a mai fost urmărit de gruparea blanco şi acum doi ani, înainte de a semna cu City.

Această informaţie vine ca o veste bună pentru tânărul internaţional român Andrei Raţiu, jucător pe care presa din Spania şi Portugalia scrie că vrea să-l transfere Sporting Lisabona în locul lui Porro.

El Gol Digital anunţă că Sporting a găsit deja un înlocuitor pentru Pedro Porro, iar acesta este românul Andrei Raţiu. Potrivit sursei citate, antrenorul lui Sporting, Ruben Amorim a discutat deja cu directorul sportiv al clubului portughez, iar cei doi au ajuns la concluzia că Sporting Lisabona trebuie să-l achiziţioneze pe Andrei Raţiu. ”Fundaşul lateral român este unul dintre fotbaliştii care se remarcă în lotul formaţiei lui Ignacio Ambriz, iar recent a fost convocat la echipa naţională” adaugă El Gol Digital.

”Jucătorul este foarte important pentru filosofia de joc a antrenorului mexican, iar acesta şi-a exprimat deja dezacordul în privinţa vânzării jucătorului român. Pe de altă parte, preşedintele Huesca încă nu a vorbit despre acest subiect, dar dacă oferta este destul de suculentă pentru Huesca, el nu va ezita să dea ok-ul.” mai scrie sursa citată.

Totodată, spaniolii anunţă că Sporting Lisabona îi urmăreşte traictoria lui Raţiu de mai multă vreme, încă de pe vremea când fundaşul dreapta juca pentru Villarreal. 

  • 600 de mii de euro este cota de piaţă a lui Andrei Raţiu (23 de ani)

  • 9 meciuri şi o pasă decisivă are Raţiu în acest sezon la Huesca

  • 4 prezenţe are Raţiu în tricoul echipei naţionale

Afla mai multe despre: andrei raţiuechipa naţionalăsporting lisabonapedro porro 

viewscnt
Articole similare