Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul concluziilor la CSM! Echipele de handbal ale clubului, băgate în şedinţă. Nemulţumirile şefilor

Momentul concluziilor la CSM! Echipele de handbal ale clubului, băgate în şedinţă. Nemulţumirile şefilor

Handbal

Comentarii

Şedinţă anunţată în cadrul CSM Bucureşti, cu scopul de a analiza performanţa secţiilor de handbal, feminin şi masculuin.

Formaţia feminină a revenit din Rusia după înfrângerea cu Rostov Don, scor 24-25, iar situaţia din cadrul echipei e uşor tensionată, în condiţiile în care echipa a încheiat Grupa principală pe locul 3, o performanţă mult sub aşteptări.

Preşedintele secţiei de handbal, Bogdan Vasiliu, a anunţat la revenirea în ţară că postul lui Helle Thomsen nu e pus în pericol, însă şefii clubului vor să ia rapid măsurile necesare pentru redresarea echipei, în vederea fazelor finale din Liga Campionilor.

Nemulţumuri sunt şi la echipa masculină, aflată pe locul 5 în campionat, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.



Directorul general al clubului, Gabriela Szabo, susţine că e adepta continuităţii şi face un apel la echilibru înaintea şedinţei de marţi.

"Marţi vom avea o şedinţă în care vom analiza activitatea secţiilor de handbal feminin şi maschului. Totul trebuie tratat cu celeritate şi cu maxim de echilibru. Nu pot să mă pronunţ asupra ideii de schimbare sau nu. Mie îmi place ideea de continuitate. Vrem să facem o analiză clară asupra a ceea ce s-a întâmplat şi să avem o imagine pentru ceea ce trebuie să facem în viitor.

Nu e uşor. Fetele au fost în focuri până acum, atât în campionat, cât şi în Liga Campionilor şi trebuie să avem în vedere şi acest lucru", a declarat Gabriela Szabo pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: csm bucurestisedintahelle thomsenrostov dongabi szabo 

viewscnt
Articole similare