Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul în care Dan Petrescu şi-a vărsat nervii pe cei din staff-ul său: ”Mesajul lui Mister a fost simplu!” Ce decizie a luat antrenorul lui CFR Cluj

Momentul în care Dan Petrescu şi-a vărsat nervii pe cei din staff-ul său: ”Mesajul lui Mister a fost simplu!” Ce decizie a luat antrenorul lui CFR Cluj
Comentarii

Andrei Burcă a povestit amuzat cum a reacţionat Dan Petrescu după ce campioana României a picat în grupă cu Celtic, Lazio şi Rennes. Din fericire, CFR Cluj a reuşit să se califice în 16-imile Europa League.

La tragerea la sorţi pentru grupele Europa League, CFR Cluj a avut ghinion şi a picat cu Celtic, Lazio şi Rennes. Andrei Burcă povesteşte cum Dan Petrescu s-a enervat atunci pe delegaţia care a mers la tragerea la sorţi, din care a făcut parte, printre alţii, Marius Bilaşco. Motivul? Îi poartă ghinion la tragerea la sorţi:

(n.r. Ce le a zis Petrescu imediat dupa tragerea la sorţi) Mesajul lui Mister a fost simplu: ”cine se duce la tragere să nu mai vină niciodată înapoi şi, după, să nu se mai ducă niciodată”, a povestit Andrei Burcă pentru Telekom Sport.

Dan Petrescu a schimbat delegaţia, ghinionul a rămas

De altfel, imediat după ce a aflat cu cine a picat în grupă, Dan Petrescu a anunţat public că îi va schimba pe cei care au mers la tragerile la sorţi a grupelor: ”Oamenii care s-au dus, e ultima oară, sută la sută, dacă voi mai fi eu la CFR. E a patra oară, a cincea oară. Trebuia să mai schimbăm oamenii, dar nu i-am schimbat. Nu e vina lor, că nu trag ei, dar eu cred în destin şi în superstiţii. Dacă îmi spune FCSB pe cine trimite la tragerea la sorţi, să mor eu de nu i-aş trimite pe cei de la FCSB”, a spus atunci Dan Petrescu.

Din fericire, CFR Cluj a reuşit să iasă din această grupă infernală şi s-a calificat în 16-imile Europa League.

Însă, la tragerea la sorţi pentru 16-imile n-a mai fost trimis Marius Bilaşco, ci Ioan Ivaşcu, juristul clubului. Dar CFR Cluj n-a avut nici acum mai mult noroc şi a picat în 16-imile Europa League. Andrei Burcă spune că este cel mai dificil pe care îl putea întâlni în primăvara Europa League:

”Cred că este cel mai dificil adversar împotriva căruia puteam să cădem. Ne va aştepta o grupă grea, dar interesantă. Ne ştim locul, ştim ce echipă suntem, jucăm pe calităţile pe care le avem şi sperăm să ieşim din nou cu capul sus, să nu ne facem de râs”, a mai spus Burcă.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare