Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul în care Ibrahimovic a fost dezamăgit şi s-a decis să plece de la United. Ce informaţie a apărut în ţara sa

Momentul în care Ibrahimovic a fost dezamăgit şi s-a decis să plece de la United. Ce informaţie a apărut în ţara sa

Manchester United

Comentarii

Freddie Fu, medicul care i-a tratat lui Ibrahimovic accidentarea la genunchi, a explicat motivele pentru care atacantul suedez a lăsat-o pe Manchester United pentru LA Galaxy.

În vârstă de 36 de ani, Zlatan Ibrahimovic a plecat din fotbalul important şi a semnat cu LA Galaxy. O decizie oarecum surprinzătoare, având în vedere că mai avea contract până în vară cu Manchester United. Dar Freddi Fu, medicul fostului internaţional suedez, nu este la fel de surprins.

Acesta susţine că Ibrahimovic spera să câştige Liga Campionilor cu Manchester United, dar a fost foarte dezamăgit în momentul în care echipa engleză a fost eliminată de FC Sevilla. Ibrahimovic a ales atunci să meargă la LA Galaxy. Neoficial însă, starul suedez ar fi intrat în conflict cu Mourinho.

”Scopul lui a fost să revină şi să câştige mai multe trofee, mai ales Liga Campionilor. Când United a fost eliminată de Sevilla, cred că el a simţit că este de ajuns. Este părerea mea. United nu o putea prinde pe City în campionat. Ar putea câşiga Cupa Angliei, care e ok, dar nu este la fel de importantă ca Liga Campionilor. El, ca principiu, a câştigat tot (n.r. mai puţin Liga Campionilor)”, a declarat Freddie Fu pentru expressen.se, o publicaţie din Suedia.



Zlatan Ibrahimovic a reuşit să câştige campionatul în Olanda, Italia, Spania şi Franţa, dar nu şi în Anglia. De asemenea, a câştigat titlul la toate echipele pentru care a evoluat, mai puţin cu Manchester United. Însă cea mai mare dezamăgire a sa a fost că nu a reuşit niciodată să câştige Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicmanchester unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare