Experiențe împreună.
You are here:

Momentul în care Kim Jong-un şi Vladimir Putin descoperă că şi-au făcut acelaşi cadou. VIDEO | Cum au reacţionat cei doi

Momentul în care Kim Jong-un şi Vladimir Putin descoperă că şi-au făcut acelaşi cadou. VIDEO | Cum au reacţionat cei doi

Inedit

Preşedintele rus Vladimir Putin şi liderul nord-coreean Kim Jong-Un s-au întâlnit la Vladivostok pentru primul lor summit. Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că el şi liderul nord-coreean Kim Jong-un au avut o discuţie „între patru ochi amănunţită”.

În cadrul întâlnirii din Vladivostok, Kim Jong-un şi Vladimir Putin au făcut schimb de cadouri. Coincidenţă sau nu, cei doi lideri au avut alegeri identice: şi-au dăruit săbii tradiţionale şi au povestit despre ce reprezintă cadourile.

Putin a ales să-i ofere liderului nord-coreean o sabie curbată pe care a testat-o personal înante. Apoi, liderul de la Phenian i-a oferit şi el o sabie tradiţională preşedintelui rus.

Iată cum au reacţionat cei doi.


Vizita în Rusia, "o mare bucurie" pentru Kim Jong-un

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a numit vizita sa în Rusia drept „o mare bucurie”, anunţă CNN.

Declaraţiile lui Kim au fost făcute pe măsură ce delegaţiile nord-coreene şi ruse se pregăteau să se întâlnească în spatele uşilor închise.

Kim a afirmat: „Aş dori să îmi ofer gratitudinea sinceră pentru domnul preşedinte care şi-a făcut timp şi a călătorit mii de kilometri din capitala Moscova până aici pentru a avea o conversaţie grozavă”.

„Vizităm Rusia pentru a ne întâlni cu preşedintele Putin şi pentru a face schimb de opinii. Pentru a ne arăta viziunile privind peninsula coreeană şi despre peisajul politic din regiune care se află sub atenţia lumii”, a declarat liderul nord-coreean.

De asemenea, dorim să lucrăm la stabilizarea peisajului politic şi să ne oferim opiniile cu privire la gestionarea peisajului politic în viitor. Un alt scop a fost acela de a schimba opinii privind creşterea şi dezvoltarea relaţiei tradiţionale dintre ţările noastre pentru ca ea să devină una mai solidă şi constructivă conform cererilor noului secol”, a adăugat Kim.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta