Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul în care Manchester City a făcut o ofertă de 105 milioane de euro pentru Kaka. Ce răspuns au primit englezii

Momentul în care Manchester City a făcut o ofertă de 105 milioane de euro pentru Kaka. Ce răspuns au primit englezii

Campionate

Comentarii

Kaka a dezvăluit că, în 2009, Manchester City l-a vrut în schimbul a 105 milioane de euro, record pentru acea perioadă. ”Cetăţenii” se înţeleseseră cu AC Milan, însă jucătorul a analizat oferta şi până la urmă a refuzat-o.

Manchester City a început să investească sume imense în transferuri, imediat după ce clubul a fost preluat de şeicul Mansour. ”Cetăţenii” au încercat atunci să aducă mai multe staruri, însă au avut parte de multe refuzuri, din cauza neîncrederii pe care aceştia o aveau în proiect. În plus, City era atunci o echipă de mijlocul clasamentului, care nu juca în Liga Campionilor.

Kaka a fost unul dintre cei care au refuzat banii celor de la Mancheser City. Fostul mare mijlocaş brazilian a dezvăluit că, în ianuarie 2009, City era dispusă să plătească pentru el nu mai puţin de 105 milioane de euro. Kaka era legitimat atunci la AC Milan, club care şi-a dat acordul pentru această tranzacţie. Însă Kaka a refuzat şi explică de ce:

”M-a sunat tata, care era şi agentul meu în acel moment, era foarte entuziasmat şi mi-a explicat că un club din Anglia - Manchester City - îi oferă pentru mine o mulţime de bani lui AC Milan şi ei sunt gata să aştepte. Până atunci, nu ştiam că City a fost interesată de mine, pentru că n-au abordat situaţia în mod obişnuit. De obicei, o echipă contactează mai întâi agentul jucătorului, dar ei i-au făcut o ofertă direct lui AC Milan şi abia apoi m-au întrebat dacă sunt de acord.



Salariul pe care mi l-au propus era mai mare decât cel de la AC Milan, aşa că am început să mă gândesc. La urma urmei, toate detaliile erau puse la punct şi mai trebuia doar să semnez, dar ceva mi-a spus că nu era momentul. Nu eram sigur că proiectul lui City urma să funcţioneze, pentru că doreau să schimbe toată echipa într-un timp scurt. Am preferat să pariez pe cea mai sigură opţiune şi să rămân la unul dintre cele mai mari cluburi din istorie, în loc să merg într-un loc nesigur”,
a declart Kaka.

Totuşi, fostul mare mijlocaş a reuşit să plece de la AC Milan în 2009, dar în vară. Real Madrid a plătit atunci 65 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: ac milanreal madridkakamanchester city 

viewscnt
Articole similare