Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul în care Mihai Costea a fost antrenat de legendarul Diego Maradona: ”Era ceva unic”

Momentul în care Mihai Costea a fost antrenat de legendarul Diego Maradona: ”Era ceva unic”

Special

Comentarii

Mihai Costea este singurul jucător român care a fost vreodată antrenat de Maradona, Al Fujairah, în 2018. Însă cei doi au lucrat foarte puţin timp împreună, deoarece Costea a plecat de la echipă imediat după venirea lui Maradona.

Mihai Costea este unul dintre jucătorii români care au avut privilegiul să-l întâlnească pe legendarul Diego Maradona. De altfel, fostul atacant al FCSB-ului este singurul jucător român care a fost antrenat de Maradona. Regretul lui Mihai Costea este însă că nu au apucat să lucreze prea mult împreună.

Mihai Costea, singurul jucător român care a fost antrenat de Maradona

În 2017, pentru scurtă vreme, Mihai Costea l-a avut antrenor la Al Fujairah (Emiratele Arabe) pe marele Diego Maradona. Însă cei doi n-au lucrat prea mult timp împreună. La scurt timp după venirea lui Maradona, Mihai Costea şi-a terminat contractul cu Al Fujairah şi nu i s-a propus prelungirea. Totuşi, a apucat să se antreneze sub comanda legendarului argentinian.

”Din păcate, el a venit când eu eram la final de contract şi nu l-am prins decât la câteva antrenamente. El a venit acolo cu toată echipa lui să vadă cum e…. E un regret că nu l-am mai avut mai mult timp, aveam multe de învăţat… A semnat când eu îmi terminam contractul. Am stat şase luni acolo şi nu s-a mai prelungit.



Era ceva unic! Cineva cu numele lui să vină la Al Fujairah să antreneze… Se terminase campionatul şi am mai stat vreo săptămână şi el a venit acolo, ca să vadă despre ce e vorba, să cunoască stadionul, clubul, conducerea ni l-a prezentat şi tot ce mai e de prezentat unui antrenor când semnează, condiţiile, etc... Apoi eu am plecat”,
a declarat Mihai Costea pentru Fanatik.ro.

Maradona n-a stat însă prea mult la Al Fujairah şi a fost demis după câteva luni, după ce a ratat promovarea în prima ligă: ”(De ce a fost demis Maradona) Nu ştiu exact, dar probabil din cauza rezultatelor. Trebuia să promoveze şi au terminat abia pe locul patru... Au promovat Ajman Club şi o echipă din Dubai parcă (n.r. Dubai CSC)”, a mai spus Mihai Costea.

Marele Diego Maradona a decedat pe 25 noiembrie, din cauza unui atac de cord.

Afla mai multe despre: mihai costea 

viewscnt
Articole similare