Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul în care Neymar l-a convins pe Sergio Ramos să semneze cu PSG! "Vorbesc cu el de şase sau şapte ani, chiar dacă a jucat pentru Barcelona!"

Momentul în care Neymar l-a convins pe Sergio Ramos să semneze cu PSG! "Vorbesc cu el de şase sau şapte ani, chiar dacă a jucat pentru Barcelona!"

PSG

Comentarii

Sergio Ramos a ales să se transfere în această vară la PSG după ce a jucat timp de 16 ani în tricoul lui Real Madrid.

Fundaşul spaniol a dezvăluit într-un interviu pentru L'Equipe că Neymar a fost cel l-a făcut să ia decizia mai repede. Brazilianul i-a spus că echipa din capitala Franţei nu a câştigat niciodată Champions League şi că ar intra în istorie dacă ar face-o cu el în echipă. 

"Ar fi foarte important să am al cincilea trofeu Champions League!"

"Mi-a spus că atunci când vin la un club înfiinţat acum 51 de ani şi care nu a câştigat niciodată Champions League, ar fi istorie dacă aş reuşi. Şi dintr-un punct personal de vedere, ar fi foarte important să am al cincilea trofeu Champions League", a relatat fundaşul spaniol.

Chiar dacă a jucat 4 ani la Barcelona şi a fost adversarul direct al lui Sergio Ramos, pe cei doi îi leagă o prietenie bună în afara terenului. În cadrul aceluiaşi interviu, Sergio Ramos a dezvăluit că este prieten cu Neymar de 6-7 ani. 

"Vorbesc cu Neymar de şase sau şapte ani!"

"Vorbesc cu Neymar de şase sau şapte ani. Deşi el a jucat pentru Barcelona iar eu pentru Madrid, am avut mereu o prietenie deosebită", a mărturisit Ramos pentru L'Equipe. 

Afla mai multe despre: ramos-psg-neymar 

viewscnt
Articole similare