Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul în care Serena Williams a plâns în hohote: ”Lacrimile se rostogoleau pe faţa mea”. Ce mesaj a primit

Momentul în care Serena Williams a plâns în hohote: ”Lacrimile se rostogoleau pe faţa mea”. Ce mesaj a primit

Tenis

Comentarii

Serena Williams susţine că i-a cerut scuze lui Naomi Osaka pentru scandalul pe care l-a făcut la finala de la US Open, de anul trecut şi răspunsul japonezei a făcut-o să izbucnească în lacrimi.

Anul trecut, Serena Williams şi Naomi Osaka s-au întâlnit în finala US Open. Pentru Serena, a fost prima finală de Grand Slam după ce a născut. Însă câştig de cauză a avut Naomi Osaka. Însă Serena Williams a făcut scandal pe parcursul partidei şi a fost sancţionată de trei ori. Ultima dată, după ce l-a făcut hoţ pe arbitrul de scaun. Serena a umbrit astfel meritul lui Naomi Osaka.

Însă jucătoarea în vârstă de 37 de ani spune că şi-a dat seama că a greşit şi i-a trimis un mesaj lui Osaka. Într-un interviu pentru Harper's Bazaar, Serena a dezvăluit conţinutul mesajului:

”Hey, Naomi! Sunt Serena Williams. Aşa cum ţi-am zis şi pe teren, sunt atât de mândră de tine şi chiar îmi pare rău. Am crezut că fac ce trebuie în privinţa mea. Dar nu mă gândeam că mass-media ne vor întoarce una contra celeilalte. Mi-ar plăcea să am şansa să retrăiesc acel moment. Sunt, am fost şi voi fi mereu fericită pentru tine şi te susţin. Nu mi-as dori niciodată ca o altă sportivă să strălucească, în special una de culoare. Abia aştept să-ţi văd viitorul şi, crede-mă, întotdeauna voi fi privită ca un mare fan al tău. Îţi urez numai succes astăzi şi în viitor. Repet, sunt foarte mândră de tine. Toată dragostea de la fanul tău, Serena”, a dezvăluit Serena Williams.

Legendara tenismenă a izbucnit în plâns când Naomi i-a răspuns: ”Când răspunsul lui Naomi a venit, lacrimile au început să se rostogolească pe faţa mea: 'Oamenii pot confunda furia cu puterea, pentru că nu diferenţiază între cele două', a spus ea cu graţie. 'Nimeni nu s-a apărat aşa cum ai făcut-o tu şi trebuie să continui să fii un model de urmat'”
 

Afla mai multe despre: serena williamsnaomi osaka 

viewscnt
Articole similare