Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Monetăria Statului şi Steaua vor lansa o monedă pentru a marca 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni. Cum arată şi cât costă

Monetăria Statului şi Steaua vor lansa o monedă pentru a marca 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni. Cum arată şi cât costă

Steaua

Comentarii

Monetăria Statului va lansa o monedă, în ediţie limitată, prin care se marchează aniversarea a 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni.

Miercuri, 7 iulie, Steaua îşi inaugurează stadionul în cadrul unui eveniment în care, printre altele, vor fi aniversaţi şi 35 de ani de la câştigarea Campionilor Europeni. Şefii Stelei au pregătit mai multe surprize şi una dintre ele este lansararea, împreună cu Monetăria Statului, a unei monede care marchează 35 de ani de la Sevilla 1986.

Monetăria Statului va lansa o monedă pentru a aniversa 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni

Asociaţia Steliştilor 1947 anunţă că una dintre surprizele pregătite pentru evenimentul de pe 7 iulie este lansarea unei monede speciale. Aceasta a fost realizată împreună cu Monetăria Statului şi marchează 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni.

Vor fi disponibile două tipuri de monede. Una de argint, care va fi bătută în 110 exemplare şi care va costa 497 de lei. Cealaltă este din aliaj de cupru, va avea un tiraj de 240 de bucăţi şi va costa 196 de lei. Monedele vor fi livrate într-o cutie fabricată din imitaţie piele şi cu etui personalizat.

George Ogăraru, cel care a venit cu ideea lansării unei monede aniversare, a pregătit acest proiect pentru ceremonia care ar fi trebuit să aibă loc pe 7 mai. Însă, din cauza restricţiilor impuse atunci de pandemia de coronavirus, sărbătoarea pentru câştigarea Cupei Campionilor Europeni a fost amânată pentru 7 iulie.

Steaua îşi va inaugura stadionul în cadrul unei ceremonii care va avea loc miercuri, 7 iulie, de la 19:15. În cadrul acestui eveniment va fi susţinut şi un amical cu OFK Belgrad, aceeşi echipă care a inaugurat şi vechiul stadion, în 1974.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare