Experiențe împreună.
You are here:

Monica Niculescu, eliminată de la Miami după un meci de luptă cu Wozniacki

Monica Niculescu, eliminată de la Miami după un meci de luptă cu Wozniacki

Tenis

Comentarii

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 138 WTA, venită din calificări, a fost eliminată, sâmbătă, de daneza Caroline Wozniacki, numărul 13 mondial, în turul trei al turneului Miami Open.

Wozniacki s-a impus cu scorul de 6-4, 7-6 (4), în două ore şi opt minute.

Ambele sportive au beneficiat de coaching “on court”. În primul set, la scorul de 4-1 pentru Wozniacki, antrenorul Monicăi Niculescu a sfătuit-o să evite jocul de uzură, avertizând-o că nu are şanse în faţa danezei cu un astfel de joc. El i-a cerut sportivei sale să nu mai improvizeze.

Pe final, Monica Niculescu a salvat patru mingi de meci, dar nu a mai reuşit să o salveze şi pe a cincea.

În runda următoare, Wozniacki o va întâlni pe taiwaneza Su-Wei Hsieh, locul 27 WTA, care a trecut în turul trei de liderul mondial Naomi Osaka.

Premiul pentru optimile de finală este de 91.205 dolari şi 120 de puncte. Cel pentru învinsele din turul trei este de 48.775 de dolari şi 65 de puncte.

Monica Niculescu figurează în programul de sâmbătă de la Miami şi cu un meci de dublu. Ea şi americanca Abigail Spears vor întâlni perechea Anna-Lena Groenefeld (Germania)/Lucie Hradecka (Cehia).

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe