Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Monica Niculescu pierde cu Dominika Cibulkova în primul tur, la Wuhan şi ratează duelul cu Simona Halep

Monica Niculescu pierde cu Dominika Cibulkova în primul tur, la Wuhan şi ratează duelul cu Simona Halep

Tenis

Comentarii

Monica Niculescu, locul 82 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-4, 6-3, de Dominika Cibulkova din Slovacia, locul 31 WTA, în primul tur al Wuhan Open.

Niculescu a condus în primul set cu 4-1, având avantaj de două break-uri. Cibulkova a revenit cu şase ghemuri câştigate la rând. În setul al doilea, sportiva din Slovacia s-a desprins la 4-2, după un break în ghemul al patrulea. Niculescu a mai reuşit doar un ghem, un break, la acest scor şi s-a înclinat după un meci de aproape 90 de minute.

În faza următoare, Cibulkova o va întâlni, marţi, pe Simona Halep, locul I WTA. Sportiva din Slovacia conduce cu 4-2 în întâlnirile directe. Ultimul lor meci a avut loc în grupe, la Turneul Campioanelor de la Singapore, în 2016, când Cibulkova s-a impus cu 6-3, 7-6 (5). Halep a câştigat cele două partide pe zgură (6-2, 6-4, în 2016, la Madrid, în finală şi 0-6, 6-4, 6-3, la Bruxelles, în 2012, în sferturi), în timp ce Dominika Cibulkova s-a impus de trei ori pe hard şi o dată pe iarbă.

Luni, Halep a declarat că a simţit dureri la spate în timpul antrenamentului de duminică, efectuat cu Petra Kvitova, astfel că participarea ei la turneul de categorie Premier 5 de la Wuhan este sub semnul întrebării.

"Nu ştiu de ce s-a întâmplat. Au fost 24 de ore dificile, speră să fiu pregătită mâine", a spus Halep.

Afla mai multe despre: monica niculescu 

viewscnt
Articole similare