Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Monica Niculescu şi-a aflat rivala din primul tur al Miami Open

Monica Niculescu şi-a aflat rivala din primul tur al Miami Open

Tenis

Comentarii

Monica Niculescu, locul 138 WTA, venită din calificări, va evolua în turul I al Miami Open cu Tamara Zidansek din Slovenia, locul 66 WTA.

Învingătoarea din acest meci va evolua în manşa a doua cu spaniola Garbine Muguruza, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 20, care este direct acceptată în această fază.

Miercuri, a fost stabilit şi meciul care îi va oferi Simonei Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, adversara din manşa a doua. Suedeza Johanna Larsson, locul 79 WTA, va da piept cu americanca Taylor Townsend, locul 96 WTA, care a trecut de calificări. Învingătoarea din acest meci va evolua cu Halep în manşa a doua, fază în care este acceptată jucătoarea română.

Mihaela Buzărnescu, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 30, este şi ea acceptată direct în turul al doilea, în care va evolua cu învingătoarea din meciul dintre Alize Cornet (Franţa), locul 53 WTA, şi Vera Lapko (Belaus), locul 64 WTA.

Irina Begu, locul 70 WTA, va juca din nou în primul tur cu noua câştigătoare a turneului de la Indian Wells, Bianca Andreescu, locul 24. Ele s-au întâlnit şi în primul tur al competiţiei californiene, când sportiva canadiană de origine română s-a impus cu 6-7 (3), 6-3, 6-3. Meciul de la Miami este joi, nu înainte de 01.30.

Afla mai multe despre: monica niculescuwta 

viewscnt
Articole similare