Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Monica Niculescu şi Raluca Olaru au revenit în România, de la Jocurile Olimpice. Ce au spus despre experienţa de la Tokyo şi meciul cu scandal

Monica Niculescu şi Raluca Olaru au revenit în România, de la Jocurile Olimpice. Ce au spus despre experienţa de la Tokyo şi meciul cu scandal

Tenis

Comentarii

Monica Niculescu şi Raluca Olaru s-au întors de la Tokyo, unde au participat la Jocurile Olimpice, şi au vorbit despre experienţa trăită pe tărâm asiatic. Cele două s-au declarat triste că au fost nevoite să plece şi i-au felicitat pe sportivii care au obţinut medalii.

Meciul dintre Raluca Olaru/Monica Niculescu şi Samantha Stosur/Ellen Perez (Australia), încheiată cu 6-7(3), 5-7, s-a lăsat cu scântei, după ce româncele au făcut scandal din cauza arbitrajului. La revenirea în ţară, cele două au vorbit despre experienţa de la JO şi despre cele şapte mingi de set pe care le-au irosit în partidă.

"O experienţă olimpică foarte frumoasă. M-am bucurat mult de timpul petrecut la Tokyo. Mi-aş fi dorit din suflet să stăm mai mult, să mergem mai bine să avem ocazia să ne bucurăm de atmosfera din Satul Olimpic, chiar mă întorc cu amintiri foarte frumoase. O experienţă foarte frumoasă. Mi-a plăcut foarte mult. Tristă că a trebuit să plecăm. Am făcut nişte meciuri bune şi chiar a fost frumos. De data asta eu am stat în satul olimpic, la Rio am stat în nişte apartamente, a fost senzaţional şi chiar sunt tristă ca plec.

Am citit deja. Ne bucurăm mult pentru sportivii care au reuşit să ia medalie şi le uram mult succes celorlalţi aflaţi în competiţie.

(n.r. - Cum a fost cu şapte mingi de set?) Eu nici nu mi-am dat seama, sincer. Când mi s-a luat interviu mi-a zis cineva că aţi avut şapte mingi de set. În teren nu părea aşa. părea foarte strâns, deşi am făcut 5-1 a fost foarte echilibrat şi până atunci au fost nişte momente importante. De aceea s-a făcut 5-1. Sigur că e greu, dacă ajungeam în super tie-break, dacă luăm primul set, putea fi diferit. Dar au jucat foarte bine, au serrvit mult mai bine ca noi, la un moment dat cred că au dat şi trei aşi la rând", au spus cele două, la revenirea în România.

Perechea Niculescu - Olaru, eliminată de la JO de la Tokyo

Perechea Monica Niculescu / Raluca Olaru a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale probei de dublu feminin a turneului de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Ele au fost întrecute, cu 7-6 (3), 7-5, de echipa australiană Samantha Stosur/Ellen Perez, după un meci de peste două ore.

În primul set, româncele au condus cu 5-1, dar au pierdut în tie-break. La 5-3, pe serviciul australiencelor, Niculescu şi Olaru au ratat două mingi de set, apoi încă cinci, inclusiv un 40-0, la 6-5, pe serviciul Ralucăi Olaru.

În faza următoare, Stosur şi Perez vor da piept cu învingătoarea din meciul Carla Suarez Navarro / Garbine Muguruza (Spania) - Viktorija Golubic / Belinda Bencic (Elveţia).

După acest eşec şi după ce Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în turul al doilea la simplu de sportiva cehă Marketa Vondrousova, România nu mai are nicio jucătoare în concursul de tenis din cadrul JO de la Tokyo.

Afla mai multe despre: monica niculescuraluca olarutokyojocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare