Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Monica Niculescu, triumf la Ilkle. Vestea URIAŞĂ primită de jucătoarea română: ”Nu mă aşteptam”

Monica Niculescu, triumf la Ilkle. Vestea URIAŞĂ primită de jucătoarea română: ”Nu mă aşteptam”

Tenis

Comentarii

Jucătoarea Monica Niculescu a câştigat, duminică, turneul ITF de la Ilkley (Marea Britanie), cu premii totale de 100.000 de dolari.

Niculescu a învins-o în finală pe sportiva din Ungaria Timea Babos, scor 6-2, 4-6, 6-3. Finala a durat două ore şi nouă minute.

La Ilkley a participat la simplu şi Irina Begu, însă ea nu a trecut de primul tur. La dublu, cele două românce au făcut pereche şi au ajuns până în sferturile de finală.

În urma succesului de la Ilkle, organizatorii turneului Wimbledon i-au oferit Monicăi Niculescu un wild-card. Vestea a surprins-o plăcut pe româncă: "Am auzit zvonuri şi eu, Magdalena Ribraykova mi-a spus că învingătoarea va primi un wid-card, dar nu am ştiut nimic până azi. Sper să am parte de un tablou bun, am nevoie şi de noroc puţin, dar promit că voi lupta la fel de mult şi la Wimbledon", a spus Niculescu

"Mă simt extraordinar, a fost o bătălie foarte dificilă, dar mă bucur că am câştigat. Au fost multe meciuri dificile, chiar şi în semifinale, contra lui Cepelova, unde a fost un nivel foarte bun, ambele am fost la înălţime. Sunt pentru prima dată la Ilkley şi am reuşit să câştig, iar asta vine după o perioadă dificilă pentru mine, nu am putut să joc la Roland Garros din cauza accidentărilor. Nu-mi vine să cred, am aflat şi că am primit un wild-card la Wimbledon, deci chiar mai bine!", a mai spus Niculescu.

Afla mai multe despre: tenismonica niculescu 

viewscnt
Articole similare