Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Montella după eşecul cu FC Barcelona din finala Cupei Regelui: ”Sunt extratereştri”

Montella după eşecul cu FC Barcelona din finala Cupei Regelui: ”Sunt extratereştri”
Comentarii

Tehnicianul formaţiei FC Sevilla, Vincenzo Montella, a declarat că jucătorii echipei FC Barcelona sunt extratereştri, care joacă la un nivel foarte înalt, după finala Cupei Spaniei, câştigată de catalani, scor 5-0.

"FC Barcelona a fost net superioară. Ei sunt obişnuiţi să joace finale şi sunt nişte extratereştrii care joacă la un nivel foarte înalt. Sunt foarte dezamăgit pentru publicul nostru. Mi-am văzut jucătorii plângând, dar de mâine trebuie să muncim din nou pentru a ne califica în cupele europene", a declarat Montella. BONUS BETANO 2018

Formaţia FC Barcelona a câştigat pentru a 30-a oară Cupa Spaniei, după ce a învins, sâmbătă, la Madrid, cu scorul de 5-0, echipa FC Sevilla, în finala competiţiei.

Golurile au fost marcate de Suarez ’14, ’40, Messi ’31, Iniesta ’52 şi Coutinho ’69 (penalti). 

Pentru Lionel Messi şi Andres Iniesta, trofeul de sâmbătă este al 31-lea obţinut cu FC Barcelona. Ei au câştigat de opt ori campionatul Spaniei, de şapte ori Supercupa Spaniei, de patru ori Liga Campionilor, de şase ori Cupa Spaniei, de trei ori Supercupa Europei şi de trei ori CM a Cluburilor.

Afla mai multe despre: barcelonainiestamontella 

viewscnt
Articole similare