Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Montini a vorbit despre plecarea sa de la Dinamo. Cum a comentat presupusul transfer la FCSB: "Poate fi un pas în faţă în carieră"

Montini a vorbit despre plecarea sa de la Dinamo. Cum a comentat presupusul transfer la FCSB: "Poate fi un pas în faţă în carieră"
Comentarii

Mattia Montini este cel mai în formă jucător al lui Dinamo. Cu 10 goluri marcate în 17 meciuri jucate în acest sezon pentru Dinamo, atacantul italian a intrat în vizorul altor cluburi, însă jucătorul a ţinut să-i liniştească pe fanii "câinilor" şi a promis că va rămâne în Ştefan cel Mare şi în sezonul următor.

"Legat de transferul meu, vreau să spun că lucrurile pe care le-aţi citit sunt invenţii ale presei. Deşi am vorbit despre acest lucru, nu mi-aş fi permis să spun astfel de lucruri unui ziarist sau unei publicaţii care nu este din România. În consecinţă, totul este inventat.

În acest moment, nu este nicio şansă de a mă transfera la FCSB, pentru că nu am primit nicio ofertă. Eu îi sunt recunoscător lui Dinamo, mereu am spus. Ar fi o chestiune dificilă, aşa cum un jucător de la Lazio se transferă la Roma sau un jucător de la Torino se transferă la Juventus. Sunt derby-uri, sunt lucruri ciudate care se întâmplă în fotbal. Poate fi un pas în faţă în cariera ta, dar, dacă sezonul următor Dinamo vrea să se bată la campionat, nu este cu nimic inferior faţă de FCSB.

Sunt concentrat asupra lui Dinamo, mă repet, şi mai am un an de contract aici. Ştim cu toţii că fotbalul este format din transferuri, oferte, tot felul de lucruri ca acestea, dar în acest moment nu am primit nicio ofertă şi sunt concentrat asupra lui Dinamo.

Cu siguranţă, în sezonul următor putem câştiga titlul. Acesta este obiectivul. Obiectivul este a de a continua bine anul 2019 şi să începem cu victorii şi să demonstrăm că Dinamo s-a schimbat" , a declarat Mattia Montini.

Afla mai multe despre: dinamomontinifcsbjuventus 

viewscnt
Articole similare