Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Montini, despre presupusa plecare de la Dinamo: ”Sunt foarte trist pentru ce s-a întâmplat săptămâna trecută”

Montini, despre presupusa plecare de la Dinamo: ”Sunt foarte trist pentru ce s-a întâmplat săptămâna trecută”

Superliga

Comentarii

Mattia Montini spune că n-a discutat cu nimeni de la Levski Sofia şi că ”este trist” că bulgarii au inventat o asemenea ştire. Săptămâna trecută, un site din Bulgaria a presupus mai multe declaraţii atribuite lui Montini, în care atacantul lui Dinamo susţinea că are trei oferte.

Săptămâna trecută, în presa din Bulgaria a apărut un interviu în care Mattia Montini susţinea că are oferte de la Levski, FC Copenhaga şi de la o echipă din Italia. Însă atacantul lui Dinamo susţine că acele declaraţii au fost inventate. Montini susţine că acum se concentrează doar pe activitatea sa la Dinamo:

”Nu ştiu nimic despre altceva. Sunt foarte trist pentru ce s-a întâmplat săptămâna trecută, sunt ştiri false. Nu am vorbit cu niciun ziarist, nici din România, nici din Bulgaria, despre viitorul meu. Mai am un an de contract şi vreau să mă concentrez pe ce am de făcut aici. Dacă mă sună un club mare, nu ştiu ce să spun”, a declarat Mattia Montini pentru Telekom Sport.

Atacantul lui Dinamo a vorbit şi despre victoria cu 2-0 în faţa lui Gaz Metan Mediaş: ”Era un meci important pentru noi, pentru că pierdusem etapa trecută la Călăraşi. Acest meci a fost important pentru că trebuia să le demonstrăm tuturor că suntem cea mai bună echipă din play-out. Dacă mi se cere joc şi în partea stângă şi în dreapta, nu este nicio problemă pentru mine. Important este să fiu titular. (Te aşteptai să ai un sezon atât de bun?) Nu mă aşteptam la asta, dar sunt foarte ambiţios pnetru viitorul meu şi pentru familie. Acum sper ca la următorul meci să fiu mai bun. Am ajuns astăzi la un punct în spatele celor de la Gaz Metan şi este foarte important. Obiectivul nostru este să terminăm primii în play-out”.

Afla mai multe despre: mattia montinidinamo 

viewscnt
Articole similare