Experiențe împreună.
You are here:

Montini nu înţelege ce se întâmplă la Dinamo: "Câştigăm meciurile importante şi pierdem meciurile stupide"

Montini nu înţelege ce se întâmplă la Dinamo: "Câştigăm meciurile importante şi pierdem meciurile stupide"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut meciul din prima etapă a play-out-ului, scor 0-1, cu Academica Clinceni. Buziuc a marcat unicul gol al partidei din Ştefan cel Mare.

"Le-am spus colegilor mei înainte de meci că play-out-ul va fi foarte dificil, pentru că aici, în România, poţi câştiga cu cea mai bună echipă şi poţi să pierzi cu ultima. Trebuie să schimbăm această atitudine, pentru că am pierdut ultimele două meciuri şi trebuie să facem asta repede.

Acum mă simt mult mai bine şi sunt aproape pregătit să joc 100%. Sper să-mi ajut echipa în următoarele meciuri, pentru că avem nevoie urgent de victorii. Nu am nicio explicaţie pentru aceste înfrângeri, pentru că acest campionat din România este foarte ciudat pentru mine.

Câştigăm meciurile importante cu suporterii noştri şi pierdem meciuri stupide. Adică nu meciuri stupide, pentru că toate meciurile sunt foarte importante, dar acesta era un meci pe care trebuia să-l câştigăm" , a spus Mattia Montini.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe