Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Montini s-a întors în România şi va semna cu Astra: „Aici te simţi fotbalist adevărat”

Montini s-a întors în România şi va semna cu Astra: „Aici te simţi fotbalist adevărat”

Astra Giurgiu

Comentarii

Mattia Montini se întoarce în Liga. Atacantul italian a fost convins de Astra Giurgiu să continue în România, după ce a petrecut ultimii doi ani la Dinamo.

Montini a plecat de la Dinamo la finalul sezonului trecut şi, deşi a avut mai multe oferte, chiar şi din Italia, a preferat să joace tot în Liga 1.

„Sunt foarte fericit. Au fost zile foarte dificile din cauza coronavirsului, perioada de transferuri a fost ciudată, dar acum mă bucur că am găsit un club bun. Sunt sigur că voi ajuta echipa.

Am fost foarte bun aici, în România, iar ultimii ani ai Astrei au fost foarte buni. Îmi place proiectul noului antrenor, al directorului sportiv. Ei m-au convins să vin aici. Simt că Astra nu este Astra pe care o vedeţi acum.

Am mai primit oferte în această perioadă, majoritatea din Italia. Dar prefer să joc în prima ligă, pentru că te simţi fotbalist adevărat”, a declarat Mattia Montini.

În perioada în care a evoluat în roş-alb, Mattia Montini a dat 17 goluri şi a oferit o pasă decisivă în 47 de meciuri.

„Dinamo e total schimbată acum. Dinamo m-a respectat când am fost acolo. Cred că acesta e primul pas pentru a deveni un club mare”, a adăugat atacantul italian.

Afla mai multe despre: montiniastradinamo 

viewscnt
Articole similare