Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Morata a ajuns într-o situaţie dramatică: ”Doctorii mi-au găurit coloana. Nici nu pot să mănânc”

Morata a ajuns într-o situaţie dramatică: ”Doctorii mi-au găurit coloana. Nici nu pot să mănânc”

Premier League

Comentarii

Marca dezvăluie calvarul lui Alvaro Morata, atacantul cumpărat în vara lui 2017 de Chelsea de la Real Madrid pentru 80 de milioane de euro. Morata explică de ce a avut un randament mult sub aşteptări în ultimele luni, după ce începuse foarte bine aventura sa londoneză.

“Am pornit perfect, am dat gol lui Atletico Madrid, deja lumea îmi zâmbea şi cerea să facem poze când mă vedea pe stradă. Acum doar că nu mă îmbrâncesc şi mă opresc să îmi facă reproşuri. Unii sunt chiar agresivi, mai ales în lmbaj. Ei cred că jucătorii sunt nişte maşini care trebuie să funcţioneze încontinuu la maxim.

Dar nimeni nu ştie cum mă simt eu de luni bune şi că mai mult ca orice mă îngrijorează faptul că nimeni nu a putut să-mi spună exact ce am şi cum să îmi treacă durerile. Am fost cu doctorul de la Chelsea în Germania. Mi-au găurit coloana, am făcut şi o serie de puncţii şi tot degeaba. Am dureri mari la coloană, care durează de prea mult timp şi care nu au avut încă rezolvarea dorită.

Înainte de meciul cu West Ham mi-a născut soţia şi voiam enorm să fiu pe teren, să dedic golul copilului. M-am dus la doctor şi i-am spus să îmi facă o injecţie, pentru că vreau să joc. Mi-a făcut, am jucat, dar pe urmă a fost din rău în mai rău. Am avut zile când, din cauza durerilor pur şi simplu nu am putut să mânânc, iar la volan, ca să conduc maşina, nici vorbă să mă pot aşeza.

Şi acum sunt dureri foarte mari, iar doctorii înalţă din umeri neputincioşi. Asta îmi afectează mult şi psihicul şi jocul şi fanii nu percep decât că Morata a costat enorm şi nu face nimic. Îmi doresc enorm să fiu ca un om normal, fără dureri şi să le arăt că am calitate şi pot da goluri. Nu cred că în actuala situaţie s-ar pune problema pentru a fi cu naţionala în Rusia, la Mondial”, a declarat atacantul lui Chelsea.

Afla mai multe despre: moratachelseadureri 

viewscnt
Articole similare