Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Morata s-a transformat în Robben şi a marcat o bijuterie de gol pentru Juventus! Spaniolul a înscris la jumătate de minut după ce a intrat pe teren

Morata s-a transformat în Robben şi a marcat o bijuterie de gol pentru Juventus! Spaniolul a înscris la jumătate de minut după ce a intrat pe teren

Juventus

Comentarii

Juventus a remizat în deplasarea de la Fiorentina, scor 1-1, si a făcut un nou pas greşit în Serie A.

Actuala campionă din Serie A a făcut o primă repriză slabă, iar Fiorentina a intrat la cabine cu 1-0, după reuşita lui Dusan Vlahovic, din minutul 29. Vârful echipei din Florenţa a transformat o lovitură de la 11 metri şi a ajuns la 17 goluri înscrise în actualul sezon. 

După pauză, Pirlo i-a introdus pe Morata şi Kulusevski în locul lui Dybala şi Bonucci. Fostul jucător de la Real Madrid şi-a pus amprenta asupra jocului după doar 30 de secunde. 

Cuadrado l-a lansat pe Morata. Spaniolul a sprintat în banda dreaptă şi a şutat dintr-un unghi dificil, in stilul olandezului Robben. Mingea trimisă cu piciorul stâng s-a dus în vinclul porţii, iar portarul advers nu a avut nicio şansă. 

După acest egal, Juventus este pe locul 3 în Serie A, cu 66 de puncte. Echipa lui Cristiano Ronaldo poate fi egalată sau depăşita de Atalanta, echipă care are 65 de puncte, sau Napoli, echipă care are 63 de puncte. Ambele au cate un meci în minus, astfel ca Juve ar putea rămâne în afara locurilor din Champions League. 

Afla mai multe despre: morata 

viewscnt
Articole similare